Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Köpguide husbil och husvagn

Ett fritidsfordon är en stor investering och det är viktigt att det blir rätt från början. Du ska njuta av ditt fordon i många år framöver och därför är det värt att lägga extra omsorg kring detaljerna. Ta gärna hjälp av våra erfarna rådgivare. De har genom åren hjälpt många kunder att hitta just sitt drömfordon. För att underlätta processen har vi sammanställt en köpguide i ett par enkla steg.

1. Bestäm era behov

Fundera över vilka behov du har när det gäller husbilen eller husvagnen. Ska den användas för korta weekendresor eller längre semestrar? Hur många personer behöver den rymma? Vilka faciliteter och funktioner är viktiga för dig, i kök, badrum och gällande sovplatser?

2. Gör research

Utforska olika typer av husbilar och tillverkare. Läs recensioner, besök återförsäljare och prata med ägare för att få en bättre förståelse för olika modeller och deras pålitlighet.

3. Välj storlek

Baserat på dina behov kan du välja mellan olika storlekar på husbilar och husvagnar . Små modeller är lättare att manövrera och parkera, medan större modeller erbjuder mer utrymme och bekvämligheter. Tänk på att också överväga din körvana och komfortnivå vid körning av ett större fordon.

4. Ny eller begagnad

Ska du välja en ny husbil eller husvagn eller slå till på en begagnad. Att köpa begagnat kan upplevas som att man får mer för pengarna, men du får inte den eftertraktade ”nykänslan”. Priset för ett nytt fordon är högre och värdetappet större, men tekniken är modernare och förbrukningen oftast lägre. Du kan också välja helt själv vilken specifikation, vilka tillval och vilka färgval du vill ha.

5. Färg och design

Välj en husbil eller husvagn med en färg och design som du tycker om. Det är roligt att köra runt i en husbil som gör dig glad och stolt.

6. Smart förvaring

Prioritera en modell med smart förvaring där du kan organisera och stuva undan din packning och få maximalt med sällskapsyta.

7. Miljösmart

Överväg gärna att köpa en husbil eller husvagn med miljövänliga funktioner. Det kan vara solpaneler, energieffektiva apparater eller vattenbesparande system. Hos Forsbergs erbjuder vi också möjlighet till gaskonvertering på vissa modeller, vilket sänker fordonets bränsleförbrukning och fordonsskatt.

8. Välj en trygg återförsäljare

När du köper en husbil eller husvagn är det viktigt att välja en pålitlig och trygg
återförsäljare. Gör ordentlig forskning och leta efter etablerade leverantörer med goda recensioner och rykte.

En trygg återförsäljare kommer att erbjuda dig fördelar som kvalitetskontroll, professionell rådgivning, och möjligheten att göra en noggrann inspektion av husbilen innan du köper den. Dessutom kan de erbjuda garantier och eftermarknadsservice för att se till att du får stöd och assistans även efter att köpet är klart.

Nya husbilar

Nya husbilar

Begagnade husbilar

Begagnade husbilar

Begagnat nytt husbil husvagn

Nytt vs. begagnat – vad är bäst?

Att välja det perfekta fritidsfordonet öppnar upp dörren till fantastiska upplevelser. Men när det gäller att ta beslutet om en begagnad eller ny husvagn, står du inför en väsentlig fråga: vilket alternativ är det bästa för dig? Här belyser vi de positiva och negativa sidorna av båda alternativen för att hjälpa dig att ta rätt beslut.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se