Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Tack för i år!

Förmedlingen är stängd för i år och öppnar åter under 2024. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att få information när vi tar emot objekt igen.

Förmedling av husbil

Har det blivit dags att sälja din husbil? Vi på Forsbergs hjälper dig med hela affären och gör processen trygg och enkel.

Förmedling av husbil

Vi hjälper dig med hela affären

Har du kommit till det läget där du vill sälja din husbil? Känns det som om det kan bli en komplicerad affär, och du önskar att processen kunde vara lika enkel och smidig som när du köpte den?

Då kan vi erbjuda våra förmedlingstjänster, efter inrådan från vår erfarna personal. Vi är ledande inom Sverige när det kommer till mobilt boende och har en stor kundbas.

Vi stöttar dig genom hela processen, inklusive ägarbyte, finansiella arrangemang och mycket mer, allt för att du ska få en bekymmersfri försäljning som möjligt.

⭐⭐⭐⭐⭐

”Mycket bra, bra hjälp och bra affär..
Bytte in husvagnen mot en Frankia husbil.”

Johan Landin

⭐⭐⭐⭐⭐

”Stora hallar, stort utbud och personal som tar hand om en. Bra priser och garantier som fungerar.”

Alain Waern

⭐⭐⭐⭐⭐

”Bra o proffsig personal. Tar sig tid o tar hand om kunden. I dessa tider även med digitala lösningar. Kan varmt rekommendera dem.”

Jörgen Sjöberg

⭐⭐⭐⭐⭐

”Trevlig, hjälpsam personal med trevligt bemötande! Fina lokaler o fint utbud för alla.”

Ann-Mari Andersson

Detta ingår vid en förmedling

 • Fri värdering av din husbil
 • Fukttest
 • Gasoltäthetskontroll
 • Funktionstest
 • Fotografering
 • Varudeklaration
 • Kontakt med kunder (samtal, visningar, offererande)
 • Annonsering via alla våra säljkanaler
 • Förhandling och köpeavtal med ny kund där vi är säljande part
 • Garantier mot ny kund
 • Finansiering
 • Administration
 • Städ och tvätt
 • Leveransgenomgång med ny kund
Förmedling av husvagn och husbil - Forsbergs Fritidscenter

Vi hjälper dig förmedla din husbil. Vi tar hand om allt från värdering, annonsering, städ till kundkontakt, ägarbyte och krediter.

Så här går förmedlingen till

Om du vill säkerställa att du får bra betalt och snabb utbetalning till ditt konto, då ska du välja att förmedla din husbil via oss på Forsbergs. Den största anledningen till att de flesta väljer att köpa sin husbil från en förmedlingsfirma och inte direkt från privatperson är att vi som förmedlare har möjlighet att erbjuda köparen finansiering och garantier.

Erfarna försäljare med enorm branschvana

Vår värdering av din husbil görs alltid av kompetent personal med flerårig branschvana. Sälj, inköp och serviceavdelning går tillsammans igenom underlaget för en korrekt och noggrann bedömning. Tillsammans med dig som kund sätter vi ett hållbart och marknadsmässigt korrekt utgångspris – Allt för en lyckad affär!

Vi hjälper dig hela vägen – inga dolda avgifter

Vi hjälper till med all hantering kring affären, så som ägarbyte, krediter med mera. Vi har inga dolda avgifter, och skulle ditt fordon mot förmodan inte bli sålt blir du inte debiterad någon kostnad.

Ansök om förmedling här

Fyll i formuläret för att ansöka om förmedling. Vi kontaktar dig inom ett par dagar efter inskickat formulär.

Just nu tar vi endast emot husbilar som är tillverkade år 2013 och framåt.

Tack för i år!

Förmedlingen är stängd för i år och öppnar åter under 2024. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att få information när vi tar emot objekt igen.

Försäljning av husbil

Att sälja eller köpa en husbil kan vara en komplicerad process, särskilt om man inte är insatt i marknaden. Att använda oss på Forsbergs som mellanhand kan vara till stor hjälp för att förenkla proceduren och se till att du får ut det mest fördelaktiga priset.

Husbilförmedling

En förmedlare är en professionell expert som specialiserar sig på att bistå både säljare och köpare av husbilar. Förmedlaren agerar som en länk mellan säljaren och köparen och underlättar allt från att finna rätt husbil till att förhandla om priset och upprätta avtal.

Sälja husbil med hjälp av ett företag

Att samarbeta med en husbilsförsäljare innebär flera fördelar. För det första har en förmedlare vanligtvis en djupare förståelse av husbilsmarknaden och kan därför hjälpa dig att hitta fordon som uppfyller dina specifika krav och önskemål. Dessutom kan de bistå med prisförhandlingar för att säkerställa att du erhåller den mest fördelaktiga affären.

Undvik ondödiga, administrativa kostnader

En ytterligare fördel med att anlita en förmedlare är att vi sköter alla de administrativa uppgifter som krävs vid köp eller försäljning av en husbil. Detta innefattar allt från registrering av husbilen till avtalsskrivande och överföring av pengar.

Sist men inte minst, kan en husbilsmäklare spara dig tid och undanröja onödig stress. Att köpa eller sälja en husbil kan vara tidskrävande och ibland påfrestande. Med oss som din förmedlare kan du vara säker på att allt hanteras korrekt och effektivt.

Vikten av att ha en pålitlig och erfaren förmedlare

När du väljer vem som ska hjälpa dig att förmedla ditt fordon är det av betydelse att hitta ett pålitligt företag med gedigen erfarenhet. Här är några saker att överväga vid val av en förmedlare:

 1. Erfarenhet: Se till att din förmedlare har expertis inom att arbeta med husbilar av liknande typ och prisklass som du är intresserad av.
 2. Recensioner: Granska recensioner från tidigare kunder för att ta reda på vad de har sagt om sin upplevelse med att samarbeta med förmedlaren.
 3. Tillgänglighet: Kontrollera om förmedlaren är tillgänglig för att hjälpa dig när det behövs och om de erbjuder öppettider och platser som passar dina behov.

 

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se