Världens mest sålda husvagn

Funktionell utrustning, modern teknik och elegant design

Hobbys husvagnar kombinerar funktionell utrustning och modern teknik med elegant design. Det är kanske därför Hobby husvagnar är världens mest sålda husvagn. Praktiska funktioner gör din husvagnstillvaro bekväm och med smakfull inredning blir boendet lustfyllt. Här nedan hittar du årets katalog.
Vi på Forsbergs Fritidscenter tycker att det är allra trevligast när ni kommer in på något av våra center och får möjligheten att gå in i vagnarna och uppleva dem på riktigt.

Kontakt

Intresserad att veta mer?


Välj center
  • Hyssna
  • Bjuv
  • Stockholm
  • Borlänge
  • Linköping
  • Karlstad
  • Kalmar


Hyssna

Idag: 08:00 - 16:000320-305 50Bonared Solbacken 2, 511 98 Hyssna

Bjuv

Idag: 09:00 - 16:00042-830 80 Gnejsgatan 10, 267 90 Bjuv

Stockholm

Idag: 09:00 - 15:0008-756 67 60Bergkällavägen 22, 192 79 Sollentuna InfraCity

Kalmar

Idag: 09:00 - 17:000480-889 44Fölehagsvägen 1, 392 39 Kalmar

ONTOUR

Res med enkelhet – i Hobby ONTOUR. Utan onödig ballast, men med allt som är viktigt för er. En ONTOUR är alltid redo för resor ut i den vida världen. Mindre är mer:

Från 1.100kg och 2,10m bredd, utrustad med ett viktoptimerat chassi är den även för mindre dragfordon den perfekta husvagnen. För maximal komfort finns 4 olika planlösningar, välj den som uppfyller era krav och önskemål bäst.

DE LUXE

Sann frihet är för oss livet i en Hobby husvagn. Vad ligger bakom detta? Ett ljust, vänligt hem överallt i världen – men ändå bara en fordonslängd bort. Så flexibel att allt är möjligt. Utrymme för moderna människor.

Den familjevänliga DE LUXE kommer i 12 olika planlösningar varav 5 med barnkammare, sann frihet känner inga kompromisser.

DE LUXE EDITION

Sportig design med klart betonade linjer. Ung omgivning med ljusa möbelfronter och diskreta röda accenter. Effektfullt ljus mellan funktion och stämning.

Den nya DE LUXE EDITION gillas för sin sportiga, dynamiska linje. En självständig husvagn, som visar karaktär. Med planlösningar för resande par, eller praktiskt genomtänkta för den aktiva familjen.

EXCELLENT

Att njuta av livet tillsammans är att upptäcka idylliska platser och bara följa sin egen rytm. Hobby Excellent är parens favorit. Det kan vara på grund av dess bekväma faciliteter, sin rymliga inredning i 12 olika planlösningar, moderna yttre design eller sin stämningsomgivande belysning för romantiska timmar.

Inte undra på att det är Hobby EXCELLENT som är vår mest populära serie.

PRESTIGE

Nu blir dina drömmar verklighet. I Hobby PRESTIGE njuter även den stora familjen (på alla vägar) av lyxen från ett riktigt hem. Ända från grunden är det en stilfull klassiker med härlig speciell charm och en ädel stämning som passar allas smak.

Det finns mycket frihet mellan de 11 olika planlösningarna, delvis med en liten sittgrupp för dem små. Här finns det bestämt inget mer att önska.

LANDHAUS

LANDHAUS. Ut på landet till blommande ängar, gröna skogar och blåa sjöar. Äntligen kan du slappna av i din egna mobila landhausvilla.

Hobbys LANDHAUS är från topp till tå inställd på lantlig charm med skräddarsydd komfort för naturälskaren.

PREMIUM

Välkommen till överklassen. För vår prisbelönade Hobby PREMIUM är endast det bästa bra nog. Elegans rätt igenom, från interiören in i minsta detalj är PREMIUM kungen av husvagnar. Med sina 6 planlösningar erbjuder den för era behov en perfekt rumsfördelning.

Därmed är PREMIUM förstavalet för alla som bara vill ha det bästa.

info@forsbergsfritidscenter.sereservdelar@forsbergsfritidscenter.seservice.hyssna@forsbergsfritidscenter.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@forsbergsfritidscenter.se
kalmar@forsbergsfritidscenter.sebutiken.kalmar@forsbergsfritidscenter.seservice.kalmar@forsbergsfritidscenter.sekalmar@forsbergsfritidscenter.se
karlstad@forsbergsfritidscenter.sereserv.karlstad@forsbergsfritidscenter.sereserv.karlstad@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.karlstad@forsbergsfritidscenter.se
mantorp@forsbergsfritidscenter.sereserv.mantorp@forsbergsfritidscenter.seservice.mantorp@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.mantorp@forsbergsfritidscenter.se
borlange@forsbergsfritidscenter.sereserv.borlange@forsbergsfritidscenter.seservice.borlange@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.borlange@forsbergsfritidscenter.se
stockholm@forsbergsfritidscenter.sereserv.stockholm@forsbergsfritidscenter.seservice.stockholm@forsbergsfritidscenter.sestockholm@forsbergsfritidscenter.se
forsaljning.bjuv@forsbergsfritidscenter.sereserv.bjuv@forsbergsfritidscenter.seservice.bjuv@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.bjuv@forsbergsfritidscenter.se
info@forsbergsfritidscenter.sereservdelar@forsbergsfritidscenter.seservice.hyssna@forsbergsfritidscenter.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@forsbergsfritidscenter.se