🌻🌸 VÅRYRA! 🌸🌻

Erbjudanden på husbilar och husvagnar med snabb leverans

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Tack för i år!

Förmedlingen är stängd för i år och öppnar åter under 2024. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att få information när vi tar emot objekt igen.

Sälja husvagn

Funderar du på att sälja din husvagn? Vi tar hand om förmedlingen och gör den till en snabb och smidig process.

Förmedling husvagn och husbil Forsbergs

Professionell värdering och snabb försäljning

Att låta oss på Forsbergs sälja din husvagn är en enkel och smidig process. Du behöver inte oroa dig för att annonsera, hantera förhandlingar eller möta potentiella köpare. Istället kan du förlita dig på vår långa erfarenhet och expertis för att hantera hela försäljningsprocessen åt dig.

Vi gör en professionell värdering av din husvagn baserat på marknadsvärde och skick. Detta hjälper dig att få rätt pris för din husvagn och säkerställa att du inte underskattar eller överskattar värdet. En korrekt värdering är viktig för att få en rättvis och lönsam försäljning.

⭐⭐⭐⭐⭐

”Mycket bra service och trevlig personal. Det blev ett byte av husbil.”

Christer Petrusson

⭐⭐⭐⭐⭐

”Trevlig personal, härligt bemötande och super bra service mycket nöjd.”

Lotta Björnberg

⭐⭐⭐⭐⭐

”Ett mycket bra ställe att köpa husbil eler husvagn på. Bra servise och trevlig personal. Alltid så hjälpsamma.”

Johanna Grubb

⭐⭐⭐⭐⭐

”Har köpt två nya husbilar av dem eftersom de är bra även ur eftermarknadssynpunkt.”

Bengt Librell

Detta ingår vid en förmedling

 • Värdering av ditt fordon
 • Funktionstest
 • Gasoltäthetskontroll
 • Fukttest
 • Skapa annonser med korttagning
 • Skapa Varudeklaration
 • All kundkontakt (samtal, visningar, offererande)
 • Annonsering via alla våra säljkanaler
 • Förhandling och köpeavtal med ny kund där vi är säljande part
 • Garantier gentemot köparen
 • Eventuell finansiering
 • All biladministration
 • Städ och tvätt inför leverans
 • Leveransgenomgång med ny kund
Sälj din husvagn

Vi hjälper dig förmedla din husvagn. Vi tar hand om allt från värdering, annonsering, städ till kundkontakt, ägarbyte och krediter.

Så här går förmedling av husvagn till

Om du som ägare vill vara trygg med att få ett bra pris och snabb utbetalning till ditt konto, är det bäst att välja att sälja din husvagn genom en förmedlingsfirma. En av de främsta anledningarna till att många väljer att köpa sin husvagn från en förmedlare istället för direkt från en privatperson är att vi som förmedlare kan erbjuda köparen finansiering och garantier.

Lång erfarenhet och branschvana

Vi har erfaren och kompetent personal med många års erfarenhet inom branschen som alltid genomför en noggrann värdering av ditt fritidsfordon. Vår sälj-, inköps- och serviceavdelning går tillsammans igenom alla relevanta faktorer för att göra en korrekt och noggrann bedömning. Tillsammans med dig som uppdragsgivare sätter vi ett hållbart och marknadsmässigt korrekt utgångspris för att säkerställa en framgångsrik affär.

Trygghet hela vägen – slipp dolda avgifter

Vi tar hand om all administration kring affären, inklusive ägarbyte, kreditansökningar med mera. Vi har inga dolda avgifter och om ditt fordon av någon anledning inte blir sålt, debiterar vi inte dig några kostnader.

Dags att sälja husvagn? Ansök om förmedling här

Vi kontaktar dig inom ett par dagar efter inskickat formulär.

Just nu tar vi endast emot husvagnar som är tillverkade år 2012 och framåt.

Tack för i år!

Förmedlingen är stängd för i år och öppnar åter under 2024. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att få information när vi tar emot objekt igen.

Sälja husvagn

Att köpa eller sälja en husvagn kan vara knepigt, särskilt om du inte är bekant med marknaden. Genom att använda Forsbergs som förmedlare kan du få hjälp att navigera genom processen och säkerställa att du får det bästa möjliga priset.

Förmedling av husvagn

En förmedlare är en erfaren aktör som är specialiserad på att assistera både köpare och säljare av husvagnar. Som en mellanhand mellan parterna hjälper förmedlaren med allt från att hitta den rätta husvagnen till att förhandla om priset och upprätta kontrakt.

Sälja husvagn till företag

Att använda en förmedlare för att köpa eller sälja en husvagn har flera fördelar. För det första har en förmedlare oftast en djupare förståelse för husvagnsmarknaden och kan därför hitta fordon som passar dina specifika behov och önskemål. Dessutom kan de hjälpa till med att förhandla priser och säkerställa att du får det bästa möjliga avtalet.

Slipp alla administrativa avgifter

En ytterligare fördel med att använda en förmedlare är att vi tar hand om alla administrativa uppgifter som är nödvändiga vid köp eller försäljning av en husvagn. Det innefattar allt från att registrera husvagnen till att upprätta kontrakt och överföra pengar. Dessutom kan en husvagnsförmedlare hjälpa dig att spara tid och undvika onödig stress. Att köpa eller sälja en husvagn kan vara en tidskrävande och ibland stressig process. Med oss som förmedlare kan du vara säker på att allt hanteras korrekt och effektivt.

Viktigt med en trygg och erfaren förmedlare

När du väljer vilket företag som ska förmedla ditt fordon är det viktigt att hitta en pålitlig aktör med omfattande erfarenhet. Här är några saker att tänka på vid val av förmedlare:

 • Erfarenhet: Se till att din förmedlare har erfarenhet av att arbeta med husvagnar av liknande typ och prisklass som du är intresserad av.
 • Omdömen: Läs omdömen från tidigare kunder för att få en uppfattning om deras erfarenheter av att arbeta med förmedlaren.
 • Tillgänglighet: Kontrollera om förmedlaren är tillgänglig för att hjälpa dig när du behöver det och om de har öppettider och platser som passar dina behov.
info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se