Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Concorde husbilar

Landsvägarnas kung

En imponerande serie av lyxiga och högkvalitativa husbilar som gjort sig kända för sin överlägsna design, bekvämlighet och prestanda. Concorde är till för dig som vägrar kompromissa med kvalitet..

Concorde modeller 2024

Credo
En lyxig Liner i något mindre format

Carver
Sportig, snygg och kompromisslös

Charisma
Mobilt resande i högsta klass

Cruiser Daily
Alkov byggd på Iveco chassi

Cruiser Atego
Kraftfull och innovativ

Liner MB
Fulländad och exklusiv

Centurion Actros
Ett rullande drömslott

Skräddarsy din Concorde

Nu kan du själv komponera ihop din Concorde, helt efter din smak och dina behov. Testa Concorde’s egen konfigurator.

Vill du veta mer om Concorde?

Skicka en intresseanmälan via vårt formulär, så kontaktar vi dig inom kort. En bekräftelse på din intresseanmälan kommer att skickas till din e-post.

*” anger obligatoriska fält

Berätta för oss vad du är intresserad av.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Concorde Husbilar

Landsvägarnas kung

Concorde är vårt flaggskepp. En husbil i det översta premiumsegmentet. Med flera olika modeller som alla erbjuder oöverträffad komfort på högsta nivå. Med en Concorde blir du landsvägarnas kung.

Med Concorde reser du med alla moderna bekvämligheter. Den lyxiga utrustningen och den moderna fordonstekniken håller högsta kvalitet och alla detaljer är tillverkade med omsorg. Med Concordes speciella formspråk går det inte att ta miste vad som kommer på vägen. Concorde betyder innovation inom husbilar i premiumklassen. Concorde tillverkas i Tyskland och Forsbergs Fritidscenter är generalagenter i Sverige.

Lyx, kvalitet och innovation

Concorde är ett välkänt varumärke inom husbilar som har blivit synonymt med lyx, kvalitet och innovation inom husbilar. Detta tyska företag fortsätter imponera inom branschen och har varit en favorit bland entusiaster och husbilsälskare i många år.

Högkvalitativ tillverkning – Tysk kvalitet

Concorde husbilar har alltid utmärkt sig genom sin högkvalitativa tillverkning och innovativa design. Företaget har satt en mycket hög standard när det gäller materialval och byggkvalitet, och deras fordon är kända för att vara robusta och pålitliga. De använder avancerade tekniker och de senaste materialen för att säkerställa hållbarhet och komfort för sina kunder.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Concorde husbilar är deras eleganta och stilfulla design. Dessa fordon är inte bara funktionella utan också vackra att titta på. Interiören är ofta inredd med högkvalitativa material och har en känsla av lyx och bekvämlighet. Du hittar bekväma sittplatser, välutrustade kök, och rymliga sovutrymmen, allt för att göra din resa så behaglig som möjligt.

Ett varumärke i framkant

Concorde är också känt för att vara i framkant när det gäller teknologi och innovation. Deras husbilar är ofta utrustade med de senaste bekvämligheterna och smarta lösningarna för att göra livet på väg så bekvämt och underhållande som möjligt. Det kan inkludera avancerade underhållningssystem, övervakningssystem och energieffektiva lösningar för att minska miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är Concorde husbilar ett imponerande varumärke som har byggt sitt rykte på kvalitet, stil och innovation. För dig som letar efter det bästa inom husbil är Concorde det självklara valet. Med sin långa historia av att leverera högkvalitativa fordon och sätta branschstandards, fortsätter Concorde att vara en ikon inom husbilsvärlden.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se