Trygg finansiering av Husbil och Husvagn

Vi vill gärna kunna hjälpa till med trygg och förmånlig finansiering för våra kunder. Därför har vi valt att samarbeta med finansbolagen Wasa Kredit och Nordea Finans som båda har stor erfarenhet av fordonshandel. Tillsammans med dem har vi tagit fram finansieringslösningar för olika behov.

 

Wasa Kredit

Wasa Kredits affärsidé handlar om att skapa mervärde för våra gemensamma kunder och bidra till ett starkt kunderbjudande för ägarna Länsförsäkringar genom att sälja finansieringstjänster till små och medelstora företag samt privatpersoner.
Erbjudandet betyder olika saker för olika människor. Men två saker är Wasa aldrig: högt upp eller långt bort. Med sin långa erfarenhet av många branscher anstränger de sig hela tiden för att leva närmare våra gemensamma kunders och affär – för att på djupet förstå både produkterna, människorna och nyttan. På det sättet fattas snabba och kloka beslut med personligt, enkelt och professionellt bemötande.

Kort sagt, då är alla närmare affären.

 

Nordea Finans

Nordea Finans har ett i antal år haft en ledande roll som finansbolag i Sverige. Framgången bygger på en gedigen kompetens och erfarenhet samt ett nära samarbete med samarbetspartners och Nordea. Med ett brett sortiment av produkter och helhetslösningar erbjuder Nordea det våra gemensamma kunder behöver. Nordea finns idag i Danmark, Finland och Norge, vilket ger goda möjligheter att erbjuda såväl lokala som globala finansieringslösningar.

Nordea Finans med sina partners är Europas största finansbolag.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se