Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Vilka vi är

Vi vågar med stolthet påstå att vi är experter på husbilar och husvagnar. Under över tre decennier har vi på Forsbergs Fritidscenter hjälpt människor som förstår glädjen och friheten som kommer med ett liv på hjul under semestern, som boende eller till och med som ett hem.

Att leva, resa och uppleva på detta sätt är något som måste finnas i ens DNA för att kunna guida andra till de rätta valen.

Från vår start 1991 i Hyssna, med endast fem medarbetare, har vi vuxit till att bli Nordens största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi är stolta över att vara ledande inom branschen och ser fram emot att fortsätta hjälpa människor att hitta sin perfekta följeslagare för äventyret på hjul.

Det är ett sätt att leva, resa och uppleva man måste förstå och ha i ryggraden, för att kunna guida människor till rätt val.

Sedan starten 1991 i Hyssna med fem medarbetare har vi idag växt till Nordens största husbils- och husvagnsförsäljare.

Forsbergs Fritidscenter husbilar och husvagnar

”Vårt äventyr började med passion och växte till Nordens största husbilsförsäljare. Vi tror på att erbjuda inte bara fordon, utan frihet, glädje och en livsstil på hjul. Varje husbil är en nyckel till ett oändligt äventyr, och vi är stolta över att vara ditt första stopp på vägen mot oförglömliga upplevelser.”

Jonas Karlsson, VD på Forsbergs Fritidscenter

Forsbergs Fritidscenter husbilar och husvagnar

Vår historia

Forsbergs historia

1991 – Forsbergs Fritidscenter invigs

För över 30 år sen stod familjen Forsberg utanför anläggningen i Hyssna och funderade på hur de någonsin skulle kunna fylla alla de här hallarna.

2001 – Störst i Sverige!

I Hyssna står bygget klart – Med en yta på över 4600 m2 ihop med en 400 m2 tillbehörsbutik sätter Forsbergs sig på kartan som Sveriges största husvagns- och husbilsutställare.

2011- IKEA Investments blir ny huvudägare

Forsbergs får en tung investerare i ryggen när IKEA Investments blir ny huvudägare. 2011 expanderar Forsbergs verksamheten genom att öppna anläggning i Bjuv.

2017 – Forsbergs öppnar sitt sjunde fritidscenter

Forsbergs sitt sjunde fritidscenter i Karlstad. Nu finns Forsbergs på sju ställen i Sverige: Bjuv, Borlänge, Hyssna, Kalmar, Karlstad, Linköping och i Stockholm.

Forsbergs idag

Med en personalstyrka på över 120 medarbetare fördelade över sju center runt om i Sverige – Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad och Kalmar – är vi stolta över att erbjuda marknadens mest framstående varumärken. Vårt sortiment inkluderar storspelare som Hobby, Frankia, Niesmann+Bischoff och Concorde, tillsammans med de moderna och eleganta husbilarna från Sunlight och Pilote, samt de pålitliga husvagnarna från Polar.

Under sommaren 2021 togs ett historiskt steg när 100% av Forsbergs Fritidscenter’s aktier förvärvades av Ratosägda KVD-koncernen. Denna ägarkonstellation förser oss med en grund av stabilitet, djup kunskap och omfattande kompetens. Vi ser fram emot att fortsätta vårt uppdrag att ge kunderna inte bara produkter av högsta kvalitet utan också en trygg och pålitlig upplevelse när de väljer oss som sin partner för husbilar och husvagnar.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se