🌟 Nya Niesmann+Bischoff Arto 🌟

Den första linern på Mercedes Sprinter

Nya Arto är riktigt genomtänkt, både vad det gäller utrustning och lösningar. När det kommer till självförsörjning har den allt man kan önska.

Frankia erbjudande: Stödben på köpet 🚍

Just nu får du hydrauliska stödben (värde upp till 82 000 kr) när du köper en ny Frankia 2023.

Få mer tid till avkoppling med hydrauliska stödben. Genom ett enkelt knapptryck kan du automatiskt nivåreglera husbilen, vilket gör den stabil och okänslig för sluttande mark och vind.

Stor lagerrensning i Hyssna - Vi bygger om! 🛠️

Nu bygger vi för framtiden 🚀 Vi har öppet som vanligt under ombyggnationen och passar på att rensa lagret! Detta innebär att du just nu kan göra fantastiska fynd på husbilar och husvagnar i alla storlekar och prisklasser.

🎉🛠️ Early Bird Erbjudande i verkstan 🛠️🎉

Få 15% rabatt på service, montering och reparation

Gäller vid bokningar mellan 1 november – 28 februari. Obs erbjudandet gäller inte på försäkringsärenden och material.

Köpa begagnad eller ny husvagn?

Att välja den perfekta husvagnen öppnar upp dörren till fantastiska upplevelser. Men när det gäller att ta beslutet om en begagnad eller ny husvagn, står du inför en väsentlig fråga: vilket alternativ är det bästa för dig? Här belyser vi de positiva och negativa sidorna av båda alternativen för att hjälpa dig att ta rätt beslut.

Fördelar med att köpa en begagnad husvagn

  1. Prisfördel: En av de mest lockande aspekterna med att köpa begagnat är den lägre prislappen. Begagnade husvagnar tenderar att vara betydligt mer prisvärda än helt nya modeller. Detta ger dig möjlighet att få mer för dina pengar och kanske även välja en husvagn med extra funktioner.
  2. Minskad värdeförlust: En ny husvagn tappar ofta i värde snabbt under de första åren. En begagnad husvagn har redan genomgått den initiala större värdeförlusten och den fortsatta värdeförändringen är oftast långsammare.
  3. Historik och omdömen: Vid köp av begagnad husvagn finns det en mängd information tillgänglig om olika modeller. Du kan läsa omdömen från tidigare ägare och få en bättre förståelse för husvagnens prestanda, hållbarhet och eventuella problem.

Nackdelar med att köpa en begagnad husvagn:

  1. Begränsat utbud: Den begagnade marknaden kan vara mer begränsad när det gäller specifika modeller och funktioner. Det kan vara en utmaning att hitta en begagnad husvagn som passar dina exakta önskemål.
  2. Dolda problem: Trots tillgänglig historik kan det finnas dolda problem som inte är synliga vid första ögonkastet. Det kan kräva en noggrann inspektion och eventuella extra kostnader för reparationer.

Fördelar med att köpa en ny husvagn:

  1. Garanti och pålitlighet: En helt ny husvagn levereras vanligtvis med en garanti som täcker eventuella tillverkningsfel eller problem. Det ger en extra känsla av trygghet när det gäller potentiella reparationer och underhållskostnader.
  2. Senaste teknik och funktioner: En ny husvagn erbjuder den senaste tekniken och moderna funktioner. Du kan njuta av förbättrad bränsleeffektivitet, avancerade säkerhetssystem och de senaste komforttillvalen.

Nackdelar med att köpa en ny husvagn:

  1. Högre prislapp: Det mest uppenbara negativa är den högre initiala kostnaden för en ny husvagn. Den nya modellen har högre pris och genomgår en snabbare värdeförlust.
  2. Större värdeförlust: De första åren efter köpet är när en ny husvagn förlorar mest i värde. Det kan vara en nackdel om du planerar att sälja den inom en kort tidsram.

Sammanfattningsvis, valet mellan en begagnad och ny husvagn handlar om att balansera pris, tillgänglighet, historik och nyhetskänsla. Genom att göra noggrann forskning, utvärdera dina behov och budget, samt överväga långsiktiga kostnader, kan du fatta det bästa beslutet för din livsstil och dina framtida vägäventyr.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se