🌟 Nya Niesmann+Bischoff Arto 🌟

Den första linern på Mercedes Sprinter

Nya Arto är riktigt genomtänkt, både vad det gäller utrustning och lösningar. När det kommer till självförsörjning har den allt man kan önska.

Frankia erbjudande: Stödben på köpet 🚍

Just nu får du hydrauliska stödben (värde upp till 82 000 kr) när du köper en ny Frankia 2023.

Få mer tid till avkoppling med hydrauliska stödben. Genom ett enkelt knapptryck kan du automatiskt nivåreglera husbilen, vilket gör den stabil och okänslig för sluttande mark och vind.

Stor lagerrensning i Hyssna - Vi bygger om! 🛠️

Nu bygger vi för framtiden 🚀 Vi har öppet som vanligt under ombyggnationen och passar på att rensa lagret! Detta innebär att du just nu kan göra fantastiska fynd på husbilar och husvagnar i alla storlekar och prisklasser.

🎉🛠️ Early Bird Erbjudande i verkstan 🛠️🎉

Få 15% rabatt på service, montering och reparation

Gäller vid bokningar mellan 1 november – 28 februari. Obs erbjudandet gäller inte på försäkringsärenden och material.

Stockholm Husvagn Husbil

En helt ny mässa! 14-17 mars 2024 på Stockholmsmässan

Välkommen på visning - Concorde husbil

Välkommen på visning!

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni flera modeller från vårt exklusiva sortiment av världsledande varumärken: Concorde, Frankia och Niesmann+Bischoff. Dessutom har vi en hel avdelning med husbilar och husvagnar från Hobby, det trygga varumärket med fokus på komfort, flexibilitet och smarta lösningar. Ni kommer även få chansen att ta en närmare titt på den omåttligt populära Pilote Galaxy, utrustad med ALDE och Evidencepaket.

Ni hittar oss i monter:

A05:01

Besök vår monter på Stockholm Husvagn Husbil 14-17 mars. Där kan du bland annat titta närmare på Pilote Galaxy – en helintegrerad storsäljare med ALDE värmare. Kan du inte vänta till mässan? Pilote Galaxy finns även inne på våra center i Linköping och Stockholm.

Forsbergs på Stockholm Husvagn Husbil

Besök vår monter A05:01, på plats kommer vi att ha 13 utställningsfordon i olika modeller, varumärken och prisklasser. Bland annat kommer du kunna titta närmare på:

Concorde Liner 996 MI

En fulländad och exklusiv husbil i absolut toppklass. Detta är en riktig land-yacht byggd på Mercedes Atego med allt du kan önska dig i utrustningsväg. Modellen har generösa utrymmen i sittdel, kök, badrum och sovrum.

Concorde Liner 996 MI är fylld med exklusiva material och utrustad med bland annat diskmaskin som gör din resa till ett nöje.

Concorde Liner
Niesmann Bischoff Flair

Niesmann+Bischoff Flair 920

Med en sportig, personbilsinspirerad exteriör ihop med en öppen och luftig interiör spelar Flair i en egen liga. Snygga och smarta lösningar kombineras med material som ger en ombonad och varm miljö. Infälld taksäng, tillgängliga utdragslådor i lastutrymmen och takdusch är bara några av detaljerna som gör Flair till en optimal kontinentkryssare eller din bästa reskamrat till fjällen.

Pilote Galaxy 740 FC Evidence

En helintegrerad modell med en härlig queensbed. En mycket prisvärd och välutrustad husbil som tack vare sitt Evidence-paketet har Alde golvvärme, luftkonditionering och en massa mer smarta funktioner. Interiören är ljus med fräscha inslag av trä i köksdelen och garderoberna. Den elektriska taksängen gör Pilote Galaxy till en smidig familjebil för resor när och fjärran.

Pilote Galaxy
Hobby Optima Ontour

Hobby V65 GE Optima Ontour Edition F

En fullt utrustad van från pålitliga Hobby. En kompakt husbil med lite mindre yttermått men maximerat innermått. Här får man fördelarna från en stor husbil i ett slimmat format. Perfekt för både stadsresor och längre äventyr. Passar utmärkt för ett aktivt par eller den lilla familjen.

Hobby Maxia 660 WQM Nordic Edition

Skandinavisk design med rena, ljusa och smakfulla färgval är ett signum för Hobbys Maxia-serie. Detta är en riktig semesterlägenhet på hjul med stora öppna ytor, ljust frontmonterat kök och ett generöst badrum. I Nordic Edition’s utförande har vi en vagn utrustad för vinterklimat med bland annat vattenburen golvvärme och isolerade tankar. En favorit både under sommar-och vintertid.

Hobby Maxia

Se alla våra fordon

Vi har ett stort utbud av nya och begagnade husbilar, husvagnar, plåtisar och campervans. Vi finns på sju platser runt om i Sverige: Bjuv, Borlänge, Hyssna (30 minuter från Göteborg), Kalmar, Karlstad, Linköping och Stockholm. Besök något av våra center eller ring in till oss så hjälper vi dig hitta ditt nya rullande hem.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se