Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Husbilsspecialisten Forsbergs Fritidscenter sponsrar QX Gaygala

– Vi har husbilar för alla människor och familjekonstellationer. Från små, rullande kärleksnästen för de nyförälskade till Europavägarnas hangarfartyg när man behöver space och lyx. På gaygalan sitter hela paletten i publiken. Så för vår partner Niesmann+Bischoff och oss är det en perfekt miljö att vara en del av.

Maria Valentin, marknadsansvarig på husbilsspecialisten Forsbergs Fritidscenter, är stolt och glad över samarbetet med QX Gaygala. Målgruppen för husbilar har förändrats och föryngrats de senaste åren. I dag söker människor efter upplevelser och en kombination av frihet och trygghet. Då är husbilen den optimala lösningen.

– Om det är någonstans du är trygg och får vara dig själv samtidigt som du känner total frihet, så är det när du rullar iväg med din husbil. För oss står galan och gayvärlden för människor som vågar vara sig själva med en modern syn på resande och upplevelser, säger Valentin.

På QX Galan är man också nöjda med samarbetet. Galan som i år firar 20 år ser att fler och fler moderna och starka varumärken är intresserade av målgruppen man erbjuder med galan och sina sajter och magasin.

– Vi har en ofta trendmedveten och kapitalstark målgrupp. Därför är våra annonsörer och sponsorer moderna och medvetna varumärken. Här passar husbilsvarumärket Niesmann+Bischoff och Forsbergs Fritidscenter väl in, menar Ulrika Lahne som är affärsutvecklare på QX Förlag.

Forsberg Fritidscenter, generalimportör av Niesmann+Bischoff, är på plats med hela styrelsen på galan den 5 februari på Cirkus i Stockholm. På plats är också Niesmann Arto, årets husbil 2018 i liner-kategorin samt Niesmann+Bischoffs tre modellserier Arto, Flair och Smove.

 

Presskontakt

Tina Korunovski

Marknadskoordinator

0760-26 82 18

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se