Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Tekniker Hyssna

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta noggrant och strukturerat och samtidigt behålla en god servicenivå. Du är ansvarstagande och uppvisar ett högt engagemang och en god vilja att bidra till verksamhetens fortsatta positiva utveckling.

Vår anläggning i Hyssna sysselsätter idag cirka 30 personer inom försäljning, verkstad och butik, i Hyssna ligger även vårt huvudkontor. Nu söker vi dig som tillsammans med våra medarbetare skall driva och utveckla verksamheten till nästa nivå. Forsbergs Fritidscenter i Hyssna är den största av sju anläggningar i Forsbergs koncernen, som idag är Sveriges största fritidshandlare.

Om tjänsten

I vår verkstad utförs service, reparation, eftermontage, skadereparation och iordningställande av våra husbilar och husvagnar. En husbil är likt ett hus inrett med el och värmesystem och har allt ifrån sov och badrum till vardagsrum och kök.

Du kommer att arbeta med reparation, felsökning, service och iordningställande av våra husbilar och husvagnar. Jobbet innebär en stor variation av olika moment; montering, bodelsservice, felsökning samt reparationer. Tjänsten är både stimulerande och varierande och ställer höga krav på en problemlösningsförmåga samt stort kundfokus.

Om dig

Vi söker dig med mycket god teknisk kompetens samt med en vana av systematisk felsökning beträffande el, 230V såväl som 12V system. Arbetet kan dessutom innefatta snickeri, montering av tillbehör, reparation av trasiga komponenter, dragning av vattenledningar mm. och därför söker vi Dig som inte ser ett problem utan ett stort värde i att lösa dem.

Vi ser att du som person är trygg och självsäker i ditt sätt att arbeta. Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt men också i grupp.

Brancherfarenhet och el-utbildning är meriterande.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och vi värdesätter högt planeringsförmåga och struktur.

Du ska behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. C1 körkort är meriterande.

Ansökan

Frågor gällande tjänsten eller processen besvaras av servicechef Mattias Plantin.

Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev + CV! Maila din ansökan till: mattias.plantin@ffc.se

Ansök här
  info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
  info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
  info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
  info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
  info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
  info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
  info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
  info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se