Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Weinsberg husvagnar

Ditt biljett till bekväma och prisvärda campingäventyr!

Upptäck Weinsbergs husvagnar – På Forsbergs säljer vi begagnade husvagnar från Weinsberg. Använd gärna filtret i listan för att ställa in dina önskemål på bland annat årsmodell, anläggning och pris. Har du frågor får du gärna kontakta oss för hjälp.

Tabbert – prisvärd kvalitet

Weinsberg husvagnar representerar en perfekt balans mellan komfort, funktionalitet och överkomligt pris. För dem som söker en pålitlig och prisvärd partner för sina campingäventyr är Weinsberg det självklara valet.

Varför Weinsberg?

1. Prisvärd kvalitet: Weinsberg förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa husvagnar till ett överkomligt pris. Varje modell är konstruerad med noggrannhet och tillverkad med material av hög kvalitet för att säkerställa långvarig användning.

2. Smidig design och funktionalitet: Weinsberg husvagnar imponerar med sin smidiga design och smarta funktionalitet. Varje detalj är genomtänkt för att skapa en bekväm och funktionell miljö, oavsett om du är på vägarna eller parkerad på din favoritcampingplats.

3. Mångsidighet för alla behov: Oavsett om du är en soloresenär, ett par eller en familj, har Weinsberg ett brett utbud av modeller som passar alla behov. Från kompakta och lätta alternativ till rymliga modeller med generösa utrymmen, finns det något för alla.

4. Innovativa lösningar: Weinsberg integrerar innovativa lösningar för att göra din campingupplevelse enklare och mer njutbar. Smarta förvaringsutrymmen, energieffektiva system och användarvänlig teknik är några av de funktioner som utmärker Weinsberg husvagnar.

Utforska Weinsbergs sortiment:

1. CaraOne: CaraOne-serien är idealisk för dem som söker en mångsidig och prisvärd husvagn. Med olika planlösningar och smarta detaljer är CaraOne en favorit bland campare som värdesätter funktionalitet.

2. CaraTwo: CaraTwo-serien erbjuder bekväma och rymliga alternativ för par och familjer. Med modern design och prisvärdhet är CaraTwo en pålitlig följeslagare för alla typer av campingäventyr.

3. CaraBus: CaraBus-serien är perfekt för äventyrsresenärer som söker en kompakt och lättmanövrerad husvagn. Den är utrustad för att hantera både stadspuls och naturutforskning med stil.

För dig som vill utforska världen på hjul

Weinsberg Husvagnar erbjuder prisvärda lösningar för alla som drömmer om att utforska världen på hjul. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren campare, kommer Weinsberg att vara din pålitliga partner för bekväma och prisvärda campingäventyr. Utforska Weinsbergs imponerande sortiment idag och låt dina resor vara fyllda med prisvärd komfort och glädje!

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se