🌟 Nya Niesmann+Bischoff Arto 🌟

Den första linern på Mercedes Sprinter

Nya Arto är riktigt genomtänkt, både vad det gäller utrustning och lösningar. När det kommer till självförsörjning har den allt man kan önska.

Frankia erbjudande: Stödben på köpet 🚍

Just nu får du hydrauliska stödben (värde upp till 82 000 kr) när du köper en ny Frankia 2023.

Få mer tid till avkoppling med hydrauliska stödben. Genom ett enkelt knapptryck kan du automatiskt nivåreglera husbilen, vilket gör den stabil och okänslig för sluttande mark och vind.

Stor lagerrensning i Hyssna - Vi bygger om! 🛠️

Nu bygger vi för framtiden 🚀 Vi har öppet som vanligt under ombyggnationen och passar på att rensa lagret! Detta innebär att du just nu kan göra fantastiska fynd på husbilar och husvagnar i alla storlekar och prisklasser.

🎉🛠️ Early Bird Erbjudande i verkstan 🛠️🎉

Få 15% rabatt på service, montering och reparation

Gäller vid bokningar mellan 1 november – 28 februari. Obs erbjudandet gäller inte på försäkringsärenden och material.

Knaus husvagnar

Utforska världen med stil - En perfekt fusion av kvalitet, komfort och äventyr!

Upptäck Knaus husvagnar – På Forsbergs säljer vi begagnade husvagnar från Knaus. Använd gärna filtret i listan för att ställa in dina önskemål på bland annat årsmodell, anläggning och pris. Har du frågor får du gärna kontakta oss för hjälp.

Knaus – husvagnar skapade för minnen

Välkommen till Knaus underbara campingvärld, där varje husvagn är skapad för att göra din resa minnesvärd och bekväm. Med över 60 års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativa fritidsfordon har Knaus blivit en pålitlig följeslagare för campare världen över.

Varför Välja Knaus?

1. Tysk kvalitet och ingenjörskonst: Knaus står för tysk precision och högkvalitativ ingenjörskonst. Varje husvagn är ett resultat av noggrannhet och detaljfokus, vilket ger en pålitlig och hållbar följeslagare för dina äventyr.

2. Design i världsklass: Knaus husvagnar är känt för sin eleganta och moderna design. Varje modell är skapad med öga för detaljer, vilket ger en harmonisk och estetiskt tilltalande atmosfär inuti och utanför husvagnen.

3. Innovativa funktioner: Knaus strävar efter att vara i framkant av teknologiska innovationer. Från smarta lösningar för förvaring till avancerade säkerhetsfunktioner, ger Knaus dig det senaste inom husvagnstekniken för att göra din resa smidig och problemfri.

4. Mångsidighet och anpassning: Oavsett om du reser som par, med familjen eller ensam, har Knaus ett brett utbud av modeller som passar alla behov. Dessutom finns det möjlighet att anpassa din husvagn med olika tillval för att skapa den perfekta campingupplevelsen.

Utforska Knaus Sortiment:

1. Sport: Sport-serien är idealisk för de äventyrslystna camparna som älskar rörlighet och stil. Med moderna detaljer och kompakt design är Sport den perfekta följeslagaren för spontana äventyr.

2. Südwind: Südwind-serien kombinerar komfort med prestanda och är perfekt för dem som söker en mångsidig husvagn för hela familjen. Med generösa utrymmen och smarta lösningar är Südwind en favorit bland campare.

3. Deseo: Deseo-serien är skapad för dem som vill ha något extra. Med en unik design och flexibla användningsmöjligheter är Deseo en trendig och innovativ följeslagare för moderna campare.

Knaus – en portal till en värld av äventyr

Knaus Husvagnar erbjuder inte bara fritidsfordon; de erbjuder en portal till en värld av äventyr, komfort och stil. Oavsett om du är en erfaren resenär eller nybörjare på vägarna, kommer Knaus att göra varje resa till en upplevelse. Utforska Knaus imponerande sortiment idag och låt ditt nästa äventyr börja med stil och kvalitet!

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se