Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

KABE husvagnar

Husvagnar med oöverträffad smidighet och bekvämlighet på vägarna!

Upplev KABE’s husvagnar – På Forsbergs säljer vi begagnade husvagnar från KABE. Använd gärna filtret i listan för att ställa in dina önskemål på bland annat årsmodell, anläggning och pris. Har du frågor får du gärna kontakta oss för hjälp.

KABE – Småländsk kvalitet och innovation

Med en arvstradition som sträcker sig över sex decennier har Kabe cementerat sin plats som en pionjär inom husvagnsindustrin, och varje modell bär den svenska passionen för camping med stolthet.

Varför Kabe?

1. Premiumkvalitet och svensk tillverkning: KABE är synonymt med högsta kvalitet och tillverkning i världsklass. Varje husvagn byggs med noggrannhet och precision, och den svenska känslan för material genomsyrar varje detalj. När du väljer KABE, väljer du en husvagn byggd för att stå emot tidens påfrestningar.

2. Elegant design och funktionell lyx: KABE förkroppsligar elegans på vägarna. Med sofistikerad design och funktionell lyx erbjuder varje modell en inbjudande och avslappnad atmosfär. Från de generösa sovområdena till det välutrustade köket är varje kvadratcentimeter genomtänkt för att göra din campingresa oförglömlig.

3. Innovativa funktioner och smarta lösningar: KABE stannar aldrig upp när det gäller teknologisk innovation. Med smarta lösningar och avancerade funktioner gör KABE varje resa smidigare och bekvämare. Digitala kontrollsystem, energieffektiva lösningar och avancerad säkerhet är bara några exempel på vad du kan förvänta dig från KABE.

4. Miljömedvetenhet och hållbarhet: Som ett ansvarsfullt varumärke strävar KABE efter att minimera sin påverkan på miljön. Genom att använda hållbara material och energieffektiva teknologier tar KABE steget mot en grönare framtid, och du kan vara en del av det genom att välja KABE.

Utforska KABE’s Sortiment:

1. Royal: Royal-serien representerar det yttersta inom lyx och komfort. Med exklusiv design och premiummaterial är Royal det perfekta valet för campare som söker det absolut bästa.

2. Classic: Classic-serien är en tidlös favorit som kombinerar stil med funktion. Med generösa utrymmen och smarta lösningar är Classic idealisk för familjer och par som söker bekvämlighet på vägarna.

3. Travel Master: Travel Master-serien är skapad för äventyrslystna själar som inte nöjer sig med mindre. Med robust konstruktion och avancerade funktioner tar Travel Master dig med på en resa bortom gränserna.

KABE – din frihet på vägarna

KABE Husvagnar är mer än bara fritidsfordon – de är en investering i din frihet och lycka på vägarna. Oavsett om du är en passionerad campare eller en nybörjare som utforskar livet på hjul, kommer Kabe att göra varje stund till en minnesvärd upplevelse. Utforska KABE’s imponerande sortiment idag och låt ditt nästa äventyr börja med elegans och komfort!

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se