Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Dethleffs husvagnar

Förstklassig tysk kvalitet och innovation för din ultimata campingupplevelse!

Upptäck Dethleffs husvagnar – På Forsbergs säljer vi begagnade husvagnar från Dethleffs. Använd gärna filtret i listan för att ställa in dina önskemål på bland annat årsmodell, anläggning och pris. Har du frågor får du gärna kontakta oss för hjälp.

Dethleffs – Över 90 år av tysk precision

Dethleffs husvagnar är synonyma med tysk precision, överlägsen kvalitet och banbrytande innovation. Med ett arv som sträcker sig över 90 år har Dethleffs etablerat sig som en ledande aktör inom husvagnsindustrin, och varje modell bär på sig stolt tradition och expertis.

Varför Välja Dethleffs?

1. Tysk kvalitet och tillverkning: Dethleffs är stolta över att vara en del av den tyska tillverkningstraditionen och strävar efter att hålla högsta standarder. Varje husvagn är ett mästerverk av tysk ingenjörskonst och tillverkas med noggrannhet för att säkerställa överlägsen kvalitet.

2. Innovativ design och teknologi: Dethleffs är kända för sina innovativa designlösningar och avancerade teknologier. Från smarta förvaringsutrymmen till moderna digitala kontrollsystem, är varje detalj utformad för att göra din campingupplevelse bekväm och problemfri.

3. Hållbarhet och energieffektivitet: Miljömedvetenhet ligger i hjärtat av Dethleffs filosofi. Genom att använda hållbara material och energieffektiva lösningar strävar Dethleffs efter att minimera sin påverkan på miljön och ge dig en grönare campingupplevelse.

4. Mångsidighet och anpassning: Oavsett om du är ute efter en kompakt modell för äventyrsresan eller en rymlig familjehusvagn, erbjuder Dethleffs ett brett utbud av modeller som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Utforska Cabby’s Sortiment:

1. C-Lite: C-Lite-serien erbjuder en perfekt balans mellan vikt och komfort. Perfekt för dem som söker en lättviktig husvagn utan att kompromissa med bekvämlighet och funktionalitet.

2. C-Nova: C-Nova-serien representerar det bästa av modern design och komfort. Med sina eleganta linjer och lyxiga interiörer är C-Nova det ultimata valet för den sofistikerade camparen.

3. C-Amigo: C-Amigo-serien är idealisk för familjer som söker riklig plats och funktioner för en minnesvärd campingresa. Med smarta lösningar för att rymma hela familjen är C-Amigo en populär modell.

Cabby – din biljett till en fantastisk campingupplevelse

Cabby husvagnar är mer än bara fordon – de är din biljett till en fantastisk campingupplevelse. Oavsett om du är ute efter kompakt elegans eller rymlig familjekomfort, har Cabby det perfekta alternativet för dig. Utforska Cabby’s imponerande sortiment idag och upptäck varför de är det självklara valet för den kräsna camparen!

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se