Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Cabby husvagnar

Kvalitet, Komfort och Hållbarhet För Din Perfekta Campingresa!

Upplev Friheten med Cabby Husvagnar – På Forsbergs säljer vi begagnade husvagnar från Cabby. Använd gärna filtret i listan för att ställa in dina önskemål på bland annat årsmodell, anläggning och pris. Har du frågor får du gärna kontakta oss för hjälp.

Cabby husvagn – En pålitlig campingpartner

Cabby husvagnar är det ultimata valet för den som söker en kombination av överlägsen kvalitet, exceptionell komfort och hållbarhet på vägarna. Med ett arv som sträcker sig över årtionden har Cabby blivit en pålitlig partner för campare världen över.

Varför Välja Cabby?

1. Svensk Kvalitet och Tillverkning: Cabby husvagnar är stolta över att bära på sig stämpeln av svensk tillverkning och hög kvalitet. Varje husvagn är resultatet av noggrannhet och skicklighet, vilket garanterar pålitlighet och långvarig användning.

2. Ergonomisk Design och Komfort: Cabby fokuserar på att skapa husvagnar med ergonomisk design och bekväm interiör. Från smarta förvaringslösningar till generösa sängar och moderna kök, är varje detalj utformad för att göra din campingupplevelse så bekväm som möjligt.

3. Innovativa Funktioner: Med en finger på pulsen av teknologiska framsteg, erbjuder Cabby innovativa funktioner för att göra din resa smidig och problemfri. Från digitala kontrollsystem till energieffektiva lösningar, är Cabby i framkant av campingteknologin.

4. Miljömedvetenhet och Hållbarhet: Cabby strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda hållbara material och energieffektiva teknologier. Genom att välja en Cabby husvagn, gör du ett val för både komfort och miljömedvetenhet.

Utforska Cabby’s Sortiment:

1. C-Lite: C-Lite-serien erbjuder en perfekt balans mellan vikt och komfort. Perfekt för dem som söker en lättviktig husvagn utan att kompromissa med bekvämlighet och funktionalitet.

2. C-Nova: C-Nova-serien representerar det bästa av modern design och komfort. Med sina eleganta linjer och lyxiga interiörer är C-Nova det ultimata valet för den sofistikerade camparen.

3. C-Amigo: C-Amigo-serien är idealisk för familjer som söker riklig plats och funktioner för en minnesvärd campingresa. Med smarta lösningar för att rymma hela familjen är C-Amigo en populär modell.

Cabby – din biljett till en fantastisk campingupplevelse

Cabby husvagnar är mer än bara fordon – de är din biljett till en fantastisk campingupplevelse. Oavsett om du är ute efter kompakt elegans eller rymlig familjekomfort, har Cabby det perfekta alternativet för dig. Utforska Cabby’s imponerande sortiment idag och upptäck varför de är det självklara valet för den kräsna camparen!

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se