Forsbergs Fritidscenter tar ett steg framåt och flyttar huvudkontoret till Skene

Hyssna, 2024-01-30

Forsbergs Fritidscenter, Sveriges ledande återförsäljare av husbilar och husvagnar, kan idag meddela ett strategiskt beslut att flytta ut huvudkontoret för att stärka den operativa verksamheten i Hyssna. Huvudkontoret flyttar till ett modernt kontorslandskap, placerat i Kungsfors Köpcentrum i Skene. Denna flytt markerar en viktig milstolpe för oss och öppnar upp för en spännande framtid med fokus på utveckling och tillväxt.

Jonas Karlsson Forsbergs Fritidscenter
Jonas Karlsson Forsbergs Fritidscenter

Förändringen kommer att möjliggöra en efterlängtad ombyggnation och tillbyggnad av Forsbergs anläggning i Hyssna som är vår största på ca 5000 kvadratmeter. Här erbjuder vi försäljning av fritidsfordon, campingtillbehör samt en fullt utrustad verkstad. Genom att omlokalisera huvudkontoret till Skene får vi på Forsbergs en möjlighet att optimera och modernisera arbetsmiljön för att bättre stödja de växande behoven i verksamheten.

”Vi på Forsbergs ser denna flytt som ett strategiskt steg i rätt riktning. Genom att förflytta vårt huvudkontor till Skene skapar vi möjligheter för en omfattande utveckling av vårt center i Hyssna samtidigt som vi förbättrar och stärker supporten för samtliga sju anläggningar i Sverige.”, säger Jonas Karlsson, VD på Forsbergs Fritidscenter.

Det nya kontoret i Skene kommer inte bara att ge en modern och inspirerande arbetsmiljö för personalen utan kommer också att skapa förutsättningar för Forsbergs att utöka och stärka vårt huvudkontor. Vi är fast beslutna att förbli en ledande aktör inom fritidsfordonssektorn och att möta de ökande behoven och förväntningarna från våra kunder.

Vi på Forsbergs vill tacka våra kunder, samarbetspartners och personal för erat stöd och ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa fritidsupplevelser.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se