Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Tack för i år!

Förmedlingen är stängd för i år och öppnar åter under 2024. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att få information när vi tar emot objekt igen.

Förmedling av husvagn

Har det blivit dags att sälja din husvagn? På Forsbergs hjälper vi dig med hela affären och gör processen både trygg och enkel.

Förmedling av husvagn

Vi hjälper dig med hela affären

Har du kommit till det skedet där du vill sälja din husvagn? Känns det som om affären kan bli knepig, och önskar du att hela processen kunde vara lika enkel och smidig som när du förvärvade den?

Då kan vi erbjuda våra förmedlingstjänster, med vägledning från vår erfarna personal. Vi är ledande inom Sverige när det kommer till mobila boenden och har en omfattande kundbas.

Vi stödjer dig genom hela processen, inklusive ägarbyte, finansiella arrangemang och mycket mer, allt för att säkerställa att din försäljning blir så bekymmersfri som möjligt.

⭐⭐⭐⭐⭐

”Mycket bra, bra hjälp och bra affär..
Bytte in husvagnen mot en Frankia husbil.”

Johan Landin

⭐⭐⭐⭐⭐

”Stora hallar, stort utbud och personal som tar hand om en. Bra priser och garantier som fungerar.”

Alain Waern

⭐⭐⭐⭐⭐

”Bra o proffsig personal. Tar sig tid o tar hand om kunden. I dessa tider även med digitala lösningar. Kan varmt rekommendera dem.”

Jörgen Sjöberg

⭐⭐⭐⭐⭐

”Trevlig, hjälpsam personal med trevligt bemötande! Fina lokaler o fint utbud för alla.”

Ann-Mari Andersson

Detta ingår vid en förmedling

 • Fri värdering av din husbil
 • Fukttest
 • Gasoltäthetskontroll
 • Funktionstest
 • Fotografering
 • Varudeklaration
 • Kontakt med kunder (samtal, visningar, offererande)
 • Annonsering via alla våra säljkanaler
 • Förhandling och köpeavtal med ny kund där vi är säljande part
 • Garantier mot ny kund
 • Finansiering
 • Administration
 • Städ och tvätt
 • Leveransgenomgång med ny kund

Vi på Forsbergs hjälper dig förmedla din husvagn. Låt oss ta hand om allt från värdering, annonsering och städ till kundkontakt, ägarbyte och krediter.

Så här går förmedlingen till

Om du vill säkerställa att du får bra betalt och snabb utbetalning till ditt konto, då ska du välja att låta oss förmedla din husvagn. Den största anledningen till att de flesta väljer att köpa sin husvagn från en förmedlingsfirma och inte direkt från privatperson är att vi som förmedlare har möjlighet att erbjuda köparen finansiering och garantier.

Erfarna försäljare med enorm branschvana

Vår värdering av din husvagn görs alltid av kompetent personal med flerårig branschvana. Sälj, inköp och serviceavdelning går tillsammans igenom underlaget för en korrekt och noggrann bedömning. Tillsammans med dig som kund sätter vi ett hållbart och marknadsmässigt korrekt utgångspris – Allt för en lyckad affär!

Vi hjälper dig hela vägen – inga dolda avgifter

Vi hjälper till med all hantering kring affären, så som ägarbyte, krediter med mera. Vi har inga dolda avgifter, och skulle ditt fordon mot förmodan inte bli sålt blir du inte debiterad någon kostnad.

Ansök om förmedling här

Fyll i formuläret för att ansöka om förmedling. Vi kontaktar dig inom ett par dagar efter inskickat formulär.

Just nu tar vi endast emot husvagnar som är tillverkade år 2012 och framåt.

Tack för i år!

Förmedlingen är stängd för i år och öppnar åter under 2024. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att få information när vi tar emot objekt igen.

Försäljning av husvagn

Processen att sälja eller köpa en husvagn kan vara ganska komplicerad, särskilt om du inte är insatt i marknaden. Genom att använda oss på Forsbergs som mellanhand kan du förenkla proceduren och se till att du får det mest gynnsamma priset.

Husvagnsförmedling

En förmedlare är en kunnig expert som specialiserar sig på att assistera både försäljning och inköp av husvagnar. Förmedlaren fungerar som en länk mellan säljaren och köparen och underlättar allt från att hitta rätt husvagn till att förhandla om priset och upprätta avtal.

Sälj din husvagn med hjälp av ett företag

Att samarbeta med en husvagnsförsäljare har flera fördelar. För det första har en förmedlare vanligtvis en djupare förståelse för marknaden och kan därför hjälpa dig att hitta fordon som uppfyller dina specifika krav och önskemål. Dessutom kan vi bistå med prisförhandlingar för att säkerställa att du får den mest fördelaktiga affären.

Minimera administrativa avgifter

En ytterligare fördel med att använda sig av en förmedlare är att vi tar hand om alla administrativa uppgifter som krävs vid köp eller försäljning av en husvagn. Detta inkluderar allt från registrering av husvagnen till avtalsskrivande och överföring av pengar.

Sist men inte minst kan en husvagnsmäklare spara dig tid och eliminera onödig stress. Att köpa eller sälja en husvagn kan vara tidskrävande och ibland påfrestande. Med oss som din förmedlare kan du vara säker på att allt hanteras korrekt och effektivt.

Betydelsen av att ha en pålitlig och erfaren förmedlare

När du väljer vem som ska hjälpa dig att förmedla ditt fordon är det viktigt att hitta ett pålitligt företag med gedigen erfarenhet. Här är några saker att överväga vid valet av en förmedlare:

 1. Erfarenhet: Se till att din förmedlare har expertis inom att arbeta med husvagnar av liknande typ och prisklass som du är intresserad av.
 2. Recensioner: Granska recensioner från tidigare kunder för att ta reda på vad de har sagt om sin upplevelse med att samarbeta med förmedlaren.
 3. Tillgänglighet: Kontrollera om förmedlaren är tillgänglig för att hjälpa dig när det behövs och om de erbjuder öppettider och platser som passar dina behov.

 

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se