Stockholm Husvagn Husbil 14 mars

En helt ny mässa! Besök vår exklusiva monter på Stockholmsmässan

I mars är det dags för den efterlängtade premiären av Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan! I vår monter hittar ni modeller från Concorde, Frankia, Hobby, Niesmann+Bischoff och Pilote.

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Upptäck Friheten med Campingvans: Ditt Hem på Vägarna

Campingvans, dessa kompakta och mångsidiga fordon, har på senare tid blivit symbolen för ett äventyrligt och flexibelt sätt att resa. Med sin förmåga att erbjuda boende, kök och transporter, är campingvans mer än bara fordon – de representerar en livsstil. Låt oss dyka in i världen av campingvans och utforska varför de har blivit så populära.

Campingvan från Forsbergs Fritidscenter

En smidig reskamrat

Campingvans kombinerar det bästa av två världar – det praktiska med ett fordon och komforten hos en rullande bostad. Denna smidiga reskamrat tar dig dit du vill, oavsett om det är en avlägsen campingplats, en nationalpark eller en pittoresk kuststad. Du har möjligheten att byta landskap när du byter väg, och med allt du behöver på ryggen kan du vara spontan i dina resebeslut.

Friheten att utforska

En av de mest lockande aspekterna med campingvans är friheten de erbjuder. Du behöver inte längre oroa dig för bokade hotell eller strikta resplaner. Istället kan du följa din egen väg, stanna var du vill och njuta av naturen eller stadslivet precis när det passar dig. Att äga en campingvan innebär att du har kontrollen över din resa och kan utforska platser som kanske annars skulle vara svåra att nå.

Minimalistiskt liv på vägarna

Campingvans främjar en minimalistisk livsstil där du lär dig att uppskatta det väsentliga. Med begränsat utrymme lär du dig att välja dina ägodelar noggrant och bara ta med det som är viktigt. Detta kan vara en befriande upplevelse som hjälper dig att fokusera på upplevelser snarare än ägodelar.

Var nära naturen

Att resa med en campingvan ger dig möjligheten att verkligen komma nära naturen. Vakna upp till ljudet av fågelsång och känslan av en frisk bris genom fönstret. Många campingvans är utrustade med solpaneler och vattenförsörjning, vilket gör det möjligt att njuta av en boendeupplevelse nära naturen utan att kompromissa med bekvämligheten.

Lev livet spontant!

Campingvans har blivit symbolen för frihet och äventyr på vägarna. Dessa mångsidiga fordon erbjuder möjligheten att utforska platser på ett spontant sätt och uppleva en minimalistisk livsstil som sätter fokus på upplevelser över ägodelar. Med en campingvan blir varje resa till en chans att skapa minnen och ta del av det bästa som resan har att erbjuda. Så om du letar efter en ny nivå av resande frihet och en chans att komma närmare naturen, kan en campingvan vara det perfekta valet för dig.

Köp din campingvan hos Forsbergs – ditt trygga val!

Vi har ett stort utbud av både nytillverkade och begagnade campingvans. Vi finns på sju olika ställen i Sverige och erbjuder service och goda råd på vägen.

Hitta din nya campingvan här

Se vårt stora utbud av nya och begagnade campingvans.

Campingvan från Forsbergs Fritidscenter
Campingvan från Forsbergs Fritidscenter
Campingvan från Forsbergs Fritidscenter
info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se