Nytt varumärke på Forsbergs Niesmann+Bischoff!

Forsbergs blir nu exklusiv återförsäljare av Niesmann+Bischoff. Deras motto är ”För den bästa tiden i livet” och de levererar högklassiga, innovativa och komfortabla premiumhusbilar världen över.

Niesmanns modell Arto imponerar med snygg design både inuti och utanpå och får höga betyg även av designexperter. De har fått utmärkelse i det internationellt erkända designpriset RED DOT AWARD 2014. Företaget är en av de ledande leverantörerna av exklusiva husbilar. Deras huvudkontor och fabrik ligger i Polch i delstaten Rheinland-Pfalz och sysselsätter för närvarande 170 personer. Årligen tillverkas cirka 400 lyxmodeller i Arto- och Flair-serien.

”Vi är glada och stolta att nu vara exklusiva återförsäljare till Niesmann Bischoff. Deras snygga premiumhusbilar passar bra in i Forsbergs produktportfölj” säger Christian Forsberg delägare

Vi smygstartar våren/sommaren med modellen Arto som nu finns på alla våra centers. Den stora premiären blir på Elmiamässan i september då Forsbergs kommer visa ett brett sortiment av både Arto och Flair.

nyhet_niesmannnyhet_niesmann2nyhet_niesmann22

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se