Vi förstärker vår marknadsavdelning

 

Nu söker vi på Forsbergs Fritidscenter en marknadskollega till vårt huvudkontor i Hyssna. Här kommer du jobba tätt ihop med vår marknadskoordinator, men du kommer också få vara med och forma vår egen inhousebyrå.

Eftersom detta är första steget mot en egen inhouseavdelning letar vi mer efter rätt person snarare än en specifik kompetens. Med andra ord – du har lika goda chanser oavsett om din specialitet är webb, design, copy eller inom digitala medier.

Letar du efter ett reklam- och marknadsföringsjobb där du har chansen att växa och utvecklas? Då ska du söka det här jobbet.

Om tjänsten

Här kommer du att jobba vitt och brett med vår kommunikation i en mängd olika kanaler. Du jobbar dels mot platscheferna på våra sju center i Sverige, mot våra leverantörer i Europa samt även med själva varumärket Forsbergs Fritidscenter.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på säsong och aktiviteter, men också bygga på dina egna kompetenser. Marknadsavdelningen ansvarar för allt från produktion till tryckta medier, digitala kampanjer, copy, press och publiceringsverktyg till sociala medier, webb, kundklubb och event.

Om oss

Vi är Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar, med ca 120 anställda på sju center i hela Sverige. I år fyller vårt företag 30 år. Trots pandemi lyckas vi växa stadigt och det är ingen tvekan om att intresset för ”livet på hjul” bara blir starkare och starkare. Här har du med andra ord en arbetsplats och en bransch där du kan vara trygg och bara blicka framåt.

Om dig

Vi tror att du har en utbildning eller bakgrund inom media, kommunikation, reklam eller marknadsföring. Kanske har du jobbat på byrå, kanske har du frilansat. Kanske har du väntat på rätt tillfälle att ta steget.

Vi är säkra på att du har koll på de vanligaste Adobe-programmen. Erfarenhet av verktyg som Mailchimp, Google Analytics eller Facebook for Business är helt klart meriterande.

Du trivs lika bra i stora projekt som när du hoppar in och tar över mindre saker. Och när du skapar nytt förstår du värdet av att hålla dig till ett definierat formspråk eller tonalitet som tjänar varumärket bäst.

Du är driven och gillar att ta ansvar. Du vill gärna ha kul på jobbet. Och du vill hamna på en arbetsplats där du kan utvecklas och påverka.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Tina Korunovski, Marknadskoordinator på 0320-305 70. Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev + CV. Sista ansökningsdag: 2021-05-14

Använd ansökningsformuläret här intill eller maila Din ansökan till: tina.korunovski@ffc.se

 

Ansök här
Max filstorlek: 5MB
Filtyper: .pdf, .doc, .docx

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se