Tekniker Stockholm

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta noggrant och strukturerat och samtidigt behålla en god servicenivå. Du är ansvarstagande och uppvisar ett högt engagemang och en god vilja att bidra till verksamhetens fortsatta positiva utveckling.

Vår anläggning i Upplands Väsby sysselsätter idag 14 personer inom försäljning, verkstad och butik och vi ser stor tillväxtpotential inom branschen. Nu söker vi dig som tillsammans med våra medarbetare skall driva och utveckla verksamheten till nästa nivå.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med service och iordningställande av våra husbilar och husvagnar. Jobbet innebär en stor variation av olika moment; tillbehörsmontering, bodelsservice, samt reparationer av bodel och komponenter i den samma. En husbil eller husvagn är likt ett hus inrett med el, vatten och värmesystem och har allt ifrån sov och badrum till vardagsrum och kök. Tjänsten är både stimulerande och varierande och ställer höga krav på en problemlösningsförmåga samt stort kundfokus. Alltså denna tjänst innebär inte ”vanlig” fordonsservice så som oljebyten, filter osv.

Om dig

Vi söker dig med god teknisk kompetens samt med en vana av systematisk felsökning beträffande el – gärna 12 V. Arbetet kan dessutom innefatta snickeri, montering av tillbehör, reparation av trasiga komponenter, dragning av vattenledningar mm. och därför söker vi Dig med ett stort allmänt ”händighetsanlag”. Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt och i grupp. Vi lägger stor värdering på din personlighet.

Krav på B-körkort

Branscherfarenhet och el-utbildning är meriterade. Även C1-körkort eller tagit B-körkort innan 1996 (då rätten att framföra tyngre fordon ingick).

 

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Servicechef Thomas Brännström (08-420 03 047 eller thomas.brannstrom@ffc.se). Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev + CV.

Maila din ansökan till: axel.silander@ffc.se

Ansök här
Max filstorlek: 5MB
Filtyper: .pdf, .doc, .docx

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se