Servicerådgivare Bjuv

Vi söker dig som brinner för kundservice och alltid arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du är problemlösare och trygg i dig själv. Vidare har du en positiv inställning som gärna smittar av sig. Du är ansvarstagande och uppvisar ett högt engagemang och en god vilja att bidra till verksamhetens fortsatta positiva utveckling.

Vår anläggning i Bjuv sysselsätter idag cirka 10 personer inom försäljning, verkstad och butik och vi ser stor tillväxtpotential i detta område. Nu utökar vi vår styrka ytterligare och söker dig som tillsammans med våra medarbetare skall driva och utveckla verksamheten till nästa nivå.Forsbergs Fritidscenter i Bjuv är en av sju anläggningar i Forsbergs koncernen, som idag är Sveriges största fritidshandlare.

Om tjänsten

 I vår verkstad utförs service, reparation, eftermontage, skadereparation och iordningställande av våra husbilar och husvagnar. En husbil är likt ett hus inrett med el och värmesystem och har allt ifrån sov och badrum till vardagsrum och kök.

Som Servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls.

Allt handlar om ditt intresse, planering, kommunikation och försäljning!

Vår verkstad och dess organisation är i ett expansivt skede och hoppas att du vill vara en del av vår resa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder via telefon, e-post och personliga möten. Ta emot samt lämna ut bilar och vagnar. Planera och följa upp leveranser av försäljningsfordon. Du kommer även att bedöma garantianspråk, beställa reservdelar, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor.

Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har även ett ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras i nära samarbete med vår verkstadschef.

Om dig

Vi söker dig med teknisk kompetens, intresse för att lösa problem och en god kommunikatör. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbete som servicerådgivare/ kundmottagare. Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av utomordentligt god service och bra kundbemötande.

Du är drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Du är duktig på att balansera kraven i arbetslivet. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt men också i grupp.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och vi värdesätter högt branscherfarenhet.

Du ska behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Tyska meriterande. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort. Kvinnliga sökande är önskvärt.

Ansökan

 Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev + CV! Maila din ansökan till: linda.larsson@ffc.se

 

 

Ansök här
Max filstorlek: 5MB
Filtyper: .pdf, .doc, .docx

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se