Servicechef Bjuv

Forsbergs Fritidscenter är idag en av Sveriges största fritidshandlare och finns på sju orter i Sverige. På anläggningen i Bjuv arbetar idag 9 personer med försäljning, butik och verkstad. Vi söker nu en driven servicechef! Är det du? Sök redan idag!

Företaget står inför en mycket expansiv fas och inte minst anläggningen i Bjuv. Vi söker därför efter en ledare som ser utveckling som en del av vardagen och inte är rädd att ta de beslut som krävs.

I vår verkstad idag utför vi i huvudsak arbeten på bodelen och dess konstruktion, vi monterar extrautrustning, inbytestestar, gör leveransservice och utför en hel del skadereparationer. Inte helt sällan innefattas arbetena av ganska komplicerad felsökning, där du ofta måste vara en stödjande funktion.

Om tjänsten

Som servicechef hos oss på Forsbergs Fritidscenter i Bjuv arbetar du dagligen mot målet att tillgodose kundens önskemål. Kontakt, kommunikation och administration kommer att vara en stor del av din arbetsdag. Detta ställer höga krav på ett korrekt, tydligt och vänligt sätt att kommunicera såväl skriftligt som i samtal.

Tillsammans med vårt gäng ska du med en hög serviceanda förvalta det förtroende våra kunder gett oss, följa upp processen, och förhoppningsvis även överträffa förväntningar. Våra kunder har höga krav och stora förväntningar på dem produkter vi levererar. Det vill vi leva upp till!

Forsbergs Fritidscenter bedriver en certifierad verksamhet där rapportering och uppföljning också är något du behöver ägna din energi åt. Personalansvar och ansvar för avdelningens resultat är också något som är viktiga delar i ditt arbete.

Om dig

Vi behöver dig som kan utveckla, leda och strukturera arbetet på verkstaden, vara en inspirerande ledare med glad och positiv personal.  Du är driven, tekniskt kompetent, lösningsorienterad och vill vara med och bygga en mycket spännande framtid. Dagens begränsningar är inte ett problem utan möjlighet till utveckling.Du är inte heller främmande för att kavla upp armarna om det är det situationen kräver.

Erfarenhet av fritidsfordon är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift krävs, tyska är önskvärt. Men avgörandet kommer ligga på dina personliga färdigheter.

Ansökan

Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sök därför redan idag, skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV redan idag.

Frågor gällande tjänsten eller processen besvaras av platschef Linda Larsson, tel 0763-37 63 71 eller linda.larsson@ffc.se

 

Ansök här
Max filstorlek: 5MB
Filtyper: .pdf, .doc, .docx

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se