Säljare Borlänge

Vi stärker upp vårt säljteam efter ett framgångsrikt år och söker därför en driven och målmedveten person med en vilja i att bidra till verksamhetens utveckling. Befattningen kräver ett stort kundfokus, god struktur samt en kommunikativ förmåga.

Om tjänsten

Som säljare jobbar Du med att sälja samtliga våra varumärken och tillsammans med det övriga teamet vårda våra kundrelationer. Du kommer att jobba i ett företag med en uttalad expansion och med marknadens bredaste utbud. Vi strävar efter en ständig utveckling och förbättring, här ser vi Ditt engagemang som en självklarhet. Tjänsten är heltid, dagtid samt helg.

Om dig

Du är kommunikativt duktig och har ett genuint intresse i människor och relationer. Har god datorvana, lätt för att kalkylera samt behärskar svenska i tal och skrift. Du är en person som drivs av uppsatta mål och i att hitta lösningar samt van vid att ta ett stort ansvar. Professionellt och service-fokuserat bemötande i kontakt med både kunder och egna medarbetare är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Du trivs med att ha många kontaktytor och har god förmåga att i samråd med övriga i teamet styra över Din egen arbetsprestation. Du är tydlig och rak i din kommunikation och arbetar med bra struktur och har ordning och reda. Du har förstås ett genuint intresse för sälj och tidigare säljvana är meriterande. Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidragande i det arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Jörgen Sjuls (Platschef) på 070-766 41 38. Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev + CV, samt foto.

Använd ansökningsformuläret här intill eller maila Din ansökan till: jorgen.sjuls@ffc.se

Ansök här
Max filstorlek: 5MB
Filtyper: .pdf, .doc, .docx

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se