Just nu: Vi bjuder vi på semestern!

Husbilssemester är det bästa som finns. Du får frihet att ta dig precis vart du vill och också möjlighet att göra olika aktiviteter utifrån vart du beger dig. Just nu bjuder vi på Forsbergs alla semesternjutare på mat och drivmedel till ett värde av 10 000 kr vid köp av en ny husbil*. På så vis blir semestern ännu enklare.

Presentkort på drivmedel och mat

Enligt Trafikanalys rullar i snitt en husbil 358 mil per år i Sverige och en semester brukar landa på runt 200 mil. Fram till och med 31 oktober 2022 bjuder vi alla som köper en ny husbil av oss presentkort på drivmedel för 7000 kr för kommande färd. Dessutom ger vi ett tillskott till matkontot om 3000 kr.

Vi finns här för dig i hela Sverige

Forsbergs fritidscenter är Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi har sju center från Skåne till Dalarna och hjälper dig med allt kring husbilen – från att hitta rätt bil, till återkommande service och visst har vi en hel del tillbehör i våra butiker också. Välkommen in till ditt närmaste center!

Nya husbilar i lager hittar du här!

*Erbjudandet gäller vi köp av en ny husbil till och med 2022-10-31 och omfattar 7000 kr presentkort på drivmedel och 3000 kr på mat. Presentkorten levereras vid leverans av husbilen. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och inte bytas mot kontanter.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se