Information om Covid 19

Med anledning av spridningen av Coronaviruset (Covid 19) följer vi på Forsbergs Fritidscenter noga händelseutvecklingen och vi vill att ni ska veta att vi tar situationen på fullaste allvar. Vi agerar i linje med UD:s och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och i dagsläget finns ingen rekommendation att hålla gallerior och butiker stängda. Alla våra center har öppet som vanligt och ordinarie öppettider gäller.
Som företag har vi vidtagit en rad åtgärder för att skydda personal och besökare samt minska risken för smittspridning, bl a med utökad städ och desinficering.
Självklart uppmanar vi även alla, såväl medarbetare som kunder att vara extra noga med sin handhygien, hålla avstånd och vid minsta misstanke om smitta att stanna hemma.
Våra kunder har alltid högsta prioritet. Därför har vi infört alternativ till personliga kundmöten och vi har också optimerat vår leveransservice. Möjligheten finns att möta oss i personliga kundsamtal via videolänk. Där svarar vi på dina frågor och du får all information som du behöver. Med hjälp av videosamtal kan du även besiktiga och utforska våra produkter. Du får all hjälp från oss med köpet av din nya husbil, precis som om du själv hade suttit i den på plats. Allt för att hjälpa dig, som inte har möjlighet att komma till våra center, på bästa sätt. Välkommen till oss!

  • Boka virtuell visning/videosamtal med din säljare
  • Möjlighet till visning av alla våra fordon utomhus

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se