Forsbergs Fritidscenter öppnar nytt center i Linköping – stänger ner Mantorp

Nu flyttar Forsbergs Fritidscenter hela sin verksamhet från Mantorp till centrala Linköping. Det nya centret tar över hela Bossings Fritidscenter och öppnar sina dörrar på tisdag den 1 september. För att säkerställa en effektiv flytt stänger anläggningen i Mantorp fredag den 28 augusti. Det nya centret i Linköping ska bli en av mellan-Sveriges största fullserviceanläggningar.

Nu flyttar Forsbergs Fritidscenter hela sin verksamhet från anläggningen i Mantorp till centrala Linköping och tar över både lokaler och verksamhet från anrika Bossings Fritidscenter. Ambitionen är att skapa en av regionens största och mest moderna fullserviceanläggningar för husbilar och husvagnar.

– Anläggningen som ligger centralt i Linköping, ser vi som ett perfekt komplement till våra övriga anläggningar. Nu stärker vi vår position ytterligare på den växande nordiska marknaden, säger Jonas Karlsson, vd på Forsbergs Fritidscenter.

Forsbergs Fritidscenter kommer att ta över ansvaret för försäljning och service från Bossings Fritidscenter, där grundaren Bo Karlsson nu går i pension. Tillsammans med Bossings bilservice, som fortsatt kommer ägas och drivas av Bo Karlsson med familj, kan Forsbergs Fritidscenter erbjuda ett brett utbud av husbilar och husvagnar, bodels-service, tvätt, rekonditionering, försäljning av tillbehörsbutik och reservdelar samt motorservice och besiktning.

– Bossings Fritidscenter har servat sina kunder på ett lysande sätt under 30 år, vilket vi ser fram emot att fortsätta göra i vår gemensamma organisation. Med medarbetarna från Bossings Fritidscenter vinner vi ett fantastiskt tillskott till vårt redan starka team från Mantorp, förklarar Jonas Karlsson.

På tisdag den 1 september öppnar Forsbergs Fritidscenter sin nya anläggning i Linköping. Servicekunder vid anläggningen i Mantorp kommer att flyttas över till anläggningen i Linköping.

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se