Forsbergs Fritidscenter och Hollistay i Tandådalen

Kan man campa i fjällen på vintern? Självklart kan man det!

Grundarna till den nya tjänsten Hollistay, Lars och Malin tog med Forsbergs Fritidscenters Hobby Optima 65 till Sälen på ett riktigt vinteräventyr.

Hollistay är en bokningssajt som har premiär den 15/3, vad som är unikt med Hollistay är att de har samlat Nordens alla 2 300 campingplatser på en och samma plattform. Allt för att förenkla för semestersugna campare att upptäcka nya campingar och möjlighet att boka dem online.

Just nu är Lars och Malin på roadshow med Forsbergs Fritidscenters husbil, denna gången fick vi bilder och uppdatering från Tandådalen och vackra Sälen. De planerar även in spännande äventyr i Värmland och Halland och kommer att rulla runt i Sverige för att besöka olika campingplatser fram till april.

Lars och Malin har tillsammans i över tio års tid drivit åtta campingar och brinner för campinglivet. Visionen med Hollistay är att förändra campingbranschen enligt dagens krav på resande. Idéen bakom Hollistay kom redan 2016 när de märkte att det saknades något på marknaden.

”Vi ville att det skulle bli lika smidigt att hitta och boka en campingtomt eller stuga som ett hotellrum eller en flygbiljett. Hollistay kommer att ge campinggäster lite extra livskvalité, genom att de enkelt kan upptäcka nya guldkorn att avnjuta semestern på.”

Vi på Forsbergs Fritidscenter önskar Hollistay ett stort lycka till med premiären och ser fram emot uppdateringar längst vägen!

Forsbergs Hobby Optima och Hollistay i Sälen

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se