Forsbergs Fritidscenters kundklubbar

Forsbergs Fritidscenter har idag två kundklubbar, dessa startades för att vi vill ge dig som kund hos oss möjligheten att få ta del av tips, nyheter, erbjudanden och rabatter – före alla andra.

Syftet med våra kundklubbar är även att få till en rak och tydlig kommunikation med våra kunder, gamla som nya. För hur når man bäst människor idag? Telefonsamtal och brev i all ära, vi har valt att skicka ut digitala brev till våra medlemmar. Detta för att spara på miljön, samtidigt som det ger oss mer tid till att fokusera på kundnöjdhet och att ta fram nyheter som är aktuella för våra medlemmar.

Vi tror att ju mer vi ger, desto mer får vi tillbaka. Våra kunder är engagerade och det uppskattar vi, därför vill vi ge dem det lilla extra!

Silverklubben
I vår kundklubb Silverklubben får du ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter, tips och trix. Du får även inbjudningar till event nära dig, samt påminnelser om när vi har kampanjer och annan värdefull information.

Bli medlem i Forsbergs Fritidscenters Silverklubb

Guldklubben
I Guldklubben blir du medlem om du köpt ett fritidsfordon hos oss, nytt som begagnat! I Guldklubben får du ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter, tips och trix. Du får även inbjudningar till event nära dig, samt påminnelser om när vi har kampanjer och annan värdefull information.

Anmälan till Guldklubben sker på något av våra center i samband med köp/leverans av fritidsfordon och görs av försäljaren.

Utöver kundklubbarna kan man även välja att prenumerera på våra nyhetsbrev, där har vi valt att lägga mer fokus på nyheter och tips. T.ex. saker som är bra att veta innan man köper ett fritidsfordon.

Välkommen till gemenskapen i Forsbergs Fritidscenters kundklubbar!

info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se