🌻🌸 VÅRYRA! 🌸🌻

Erbjudanden på husbilar och husvagnar med snabb leverans

Räntekampanj 5.95%

Köp en ny husbil eller husvagn och ta del av vår räntekampanj

Bilverkstad i Linköping

Garanterad tid inom en vecka när du bokar ett verkstadsbesök hos oss. Vi hanterar personbilar, transportbilar och husbilar.

Boka bilservice och få garanterad tid inom 1 vecka

Trött på att vänta länge på din verkstadstid?

– Garanterad tid inom 1 vecka

Just nu garanterar vi dig en tid inom 1 vecka när du bokar ett verkstadsbesök hos oss. Vi kan bland annat hjälpa dig med:

 • Service
 • Reparationer
 • AC-reparationer
 • Zepro bakgavellyft
 • Reparationer på släpvagn

MECA verkstad

En pålitlig, kvalitetsorienterad och professionell verkstad

Genom att välja en MECA-ansluten verkstad får din bil tillgång till högkvalitativa reservdelar, kompetent personal och pålitlig service. Detta gör MECA till ett pålitligt val för fordonsunderhåll och reparationer.

Meca verkstad Linköping

Boka din tid här

Ring oss - Forsbergs Fritidscenter Linköping bilverkstad013-16 36 00

Måndag till torsdag: 07-16:30
Fredag: 07-15
(lunchstängt mellan 12-13)

Eller använd formuläret

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, png, pdf, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 10.
  Vi återkommer inom kort med prisbild och tidsförslag för din bokning. En bekräftelse på din förfrågan skickas till din e-post.
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Hitta till oss

  Jägarvallsvägen 7, 584 22 Linköping
  013-16 36 00.

  Forsbergs bilverkstad i Linköping

  Välkommen till Forsbergs bilverkstad i Linköping där snabb och personlig service är vårt främsta fokus. Som stolta Fiat-auktoriserade och MECA-anslutna experter strävar vi alltid efter att erbjuda högsta kvalitet till ett prisvärt pris.

  Vi är stolta över att vara din lokala bilverkstad, där du kan lita på att ditt fordon tas om hand av erfarna och kunniga tekniker. Oavsett om det handlar om rutinmässigt underhåll eller mer omfattande reparationer, är vi dedikerade till att ge dig en smidig och pålitlig serviceupplevelse varje gång. Hos oss är din bil i trygga händer!

  Vi utför följande arbeten

  • Service/ reparationer på Husbil, personbil, transportbil samt lätt lastbil.
  • AC-reparationer
  • Zepro bakgavellyft  transportbil, lätt lastbil
  • Reparationer på Släpvagn
  • ALKO-husbil

  Samarbeten:

  • Fiat/Fiat Professional-auktoriserade
  • MECA Verkstad
  • KCR Återförsäljare

  Vikten av bra bilservice

  Som bilägare är det viktigt att förstå vikten av regelbunden bilservice. Det håller inte bara din bil i gång och säker, utan det hjälper också till att förebygga dyra reparationer i framtiden.

  En av de viktigaste sakerna du kan göra som bilägare är att hitta en pålitlig och tillförlitlig mekaniker i ditt lokala område. Det kan vara en svår uppgift, särskilt om du är ny i området eller inte känner någon som kan rekommendera en bra mekaniker.

  Varför Forsbergs?

  På Forsbergs är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ bilservice till ett rimligt pris. Vårt team består av mycket skickliga mekaniker med flera års erfarenhet av att jobba med i princip alla bilmärken och bilmodeller. Vi använder endast de absolut bästa kvalitetsdelarna och oljorna som rekommenderas av tillverkaren av din bil. Allt för att säkerställa att din bil kör effektivt och får lång hållbarhet.

  Välj Forsbergs för din nästa bilservice och upplev skillnaden i service och tillförlitlighet. Kontakta oss idag för att boka din tid.

  Boka bilservice online

  Du kan alltid ringa oss direkt på Forsbergs för att boka in din bil på service. Men vi tar även emot bokningsförfrågningar online via vårt formulär.

  Bilservice i Linköping

  Hos Forsbergs i Linköping hittar du din lokala bilservice. Vi tar oss ann i princip alla bilar och är dessutom Fiat-auktoriserade. Vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

  MECA-anslutna

  Rätt reservdelar och högsta möjliga servicegrad betyder snabbare, mer kostnadseffektiv service!

  Vi på Forsbergs är stolta över att vara en MECA-verkstad. MECA är en av Skandinaviens främsta aktörer inom bilreservdelar, verkstadsutrustning och verktyg. I sortimentet finns det reservdelar till över 8 000 bilmodeller i lager och reservdelarna är alltid av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet.

  Genom att välja en MECA-verkstad kan du vara säker på att din bil får bästa möjliga service på bästa möjliga tid. Dessutom kan du vara säker på att alla dina eventuella garantier gäller när du har servat eller reparerat din bil hos oss!

  Fiat-auktoriserade

  Vi är en auktoriserad Fiat-verkstad. Det innebär att du kan räkna med förstklassig service på både bilar och husbilar. Vi erbjuder alltid äkta originaldelar och en trygg garanti på alla utförda jobb. Vi har alltid de rätta verktygen för att serva ditt fordon vilket gör arbetet både tidseffektivt och prisvärt.

  info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
  info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
  info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
  info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
  info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
  info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
  info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
  info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se