Senaste nytt

Forsbergs Fritidscenter tar ett steg framåt och flyttar huvudkontoret till Skene
Hyssna, 2024-01-30


Forsbergs Fritidscenter, Sveriges ledande återförsäljare av husbilar och husvagnar, kan idag meddela ett strategiskt beslut att flytta ut huvudkontoret för att stärka den operativa verksamheten i Hyssna. Huvudkontoret flyttar till ett modernt kontorslandskap, placerat i Kungsfors Köpcentrum i Skene. Denna flytt markerar en viktig milstolpe för oss och öppnar upp för en spännande framtid med fokus på utveckling och tillväxt.

Jonas Karlsson Forsbergs FritidscenterJonas Karlsson Forsbergs Fritidscenter


Förändringen kommer att möjliggöra en efterlängtad ombyggnation och tillbyggnad av Forsbergs anläggning i Hyssna som är vår största på ca 5000 kvadratmeter. Här erbjuder vi försäljning av fritidsfordon, campingtillbehör samt en fullt utrustad verkstad. Genom att omlokalisera huvudkontoret till Skene får vi på Forsbergs en möjlighet att optimera och modernisera arbetsmiljön för att bättre stödja de växande behoven i verksamheten.


"Vi på Forsbergs ser denna flytt som ett strategiskt steg i rätt riktning. Genom att förflytta vårt huvudkontor till Skene skapar vi möjligheter för en omfattande utveckling av vårt center i Hyssna samtidigt som vi förbättrar och stärker supporten för samtliga sju anläggningar i Sverige.", säger Jonas Karlsson, VD på Forsbergs Fritidscenter.


Det nya kontoret i Skene kommer inte bara att ge en modern och inspirerande arbetsmiljö för personalen utan kommer också att skapa förutsättningar för Forsbergs att utöka och stärka vårt huvudkontor. Vi är fast beslutna att förbli en ledande aktör inom fritidsfordonssektorn och att möta de ökande behoven och förväntningarna från våra kunder.


Vi på Forsbergs vill tacka våra kunder, samarbetspartners och personal för erat stöd och ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa fritidsupplevelser.

Följ med in i Concorde Carver 920
Är du intresserad av hur det ser ut i en av världens lyxigaste husbilar? Se Stockholm Life's reportage om vår Concorde Carver 920 med en prislapp på över 5 miljoner kr.

Concorde Carver Husbil


Sportig, snygg och kompromisslös; Carver övertygar med sin moderna linjeföring. En karossdesign med markerat front- och bakparti visar att man tillhör nästa generation husbilar.

Concorde Carver HusbilConcorde Husbil


Nu öppnar vi bilverkstad i Linköping

Boka bilservice i Linköping


Dags att serva bilen? Då kan du som Linköpingsbo numera vända dig till oss på Forsbergs Fritidscenter. MECA-verkstaden, som ligger i centrets lokaler, tillhandahåller service och reparationer av personbilar, husbilar, lätta lastbilar och släp. Uppköpet stärker Forsbergs Fritidscenter position ytterligare, att bli en av mellan-Sveriges största fullserviceanläggningar.

- Verkstaden är utrustad med toppmoderna verktyg och utrustning, och bemannas av erfarna bilmekaniker som är utbildade för att arbeta med allt från personbilar till större transportbilar. Kunder kan förvänta sig en hög nivå av professionalism och expertis från personalen, som är dedikerade till att ge bästa möjliga service, berättar platschefen Jacob Axelius.

Jacob platschef Forsbergs i LinköpingDen auktoriserade Fiat verkstadenJägarvallsvägen 7 erbjuder ett brett utbud av tjänster inom service, reparationer och underhåll. Här erbjuds bland annat hjulinställningar, AC-reparationer och reparation av bakgavellyft.


- Oavsett om du letar efter regelbundet underhåll eller en akut reparation så är Forsbergs Fritidscenter platsen att besöka. Vi blir helt enkelt en allbilverkstad att räkna med. Bokningen är öppen och fina öppningserbjudanden finns att tillgå, avslutar platschefen Jacob Axelius.

Boka bilservice i Linköping

MECA-ansluten bilverkstad.

Boka bilservice i Linköping

Auktoriserad Fiat verkstad.

Boka bilservice i Linköping

Personlig service lokalt.

Boka bilservice i Linköping

Hjulinställningar, AC-reparationer och reparation av bakgavellyft.

Nu erbjuder vi gasdrift för nya husbilar
Nu lanserar vi möjligheten att omvandla nya, dieseldrivna husbilar till gasdrift. Därmed erbjuds möjligheten att sänka nyinköpta husbilars utsläpp och fordonskatt.Vi erbjuder nu möjligheten att omvandla nya dieseldrivna husbilar till gasdrift via vår samarbetspartner Konvegas. Efter konverteringen drivs husbilen, genom en dualfuellösning, till hälften av gas och till hälften av diesel vilket minskar CO2-utsläppen med nära 40 procent. En gaskonvertering minskar även fordonskatten med drygt 90 procent.


- Husbilsbranschen ligger långt efter bilbranschen som kommit mycket långt vad gäller elektrifiering och hållbart resande. Genom samarbetet med Konvegas kan vi nu bidra till att vår bransch utvecklas i en mer hållbar riktning, säger Jonas Karlsson, vd för Forsbergs Fritidscenter.


Som ett exempel har en husbil från Frankia konverterats vilket resulterade i en minskning av CO2-utsläppen med drygt 1,1 ton/10 000 km och bränslekostnaderna med ca 3500 kr/10 000 km. Samtidigt sjönk fordonskatten från 17 000 kr till 877 kr per år. Genom att den gamla drivlinan behålls är det fortfarande möjligt att köra husbilen på enbart diesel och kombinerat med den nytillsatta gasdriften förlängdes räckvidden från 70 mil till 80 mil.


- Exemplet visar att det går att göra stor skillnad både i form av lägre utsläpp och minskade kostnader, säger Jonas Karlsson, vd för Forsbergs Fritidscenter.


Fakta om tjänsten:


Tjänsten kommer att vara tillgänglig för nyköpta husbilar från något av våra center. I nuläget är det enbart möjligt att konvertera husbilar från varumärket Frankia med ett chassi från Fiat men planer finns att erbjuda konvertering även för flera märken framöver. Priset för att konvertera sin nyinköpta husbil beror på materialvalet på gastanken som installeras.
Prisexempel:

Konvertering till gas, 2 st ståltankar 79 900 kr
Konvertering till gas, 2 st komposittankar 89 900 kr
Tillägg 1 st komposittank 5 000 kr
Den konverterade gasbilen är framtagen via ett samarbete mellan Forsbergs och Frankia.

Forsbergs Campingsocka

Årets julklapp 2022 är det hemmastickade plagget. Vi på Forsbergs Fritidscenter har därför tagit fram mönstret till en härlig socka för alla husbils- och husvagnsälskare. Ge bort den till någon du tycker om eller låt den värma dina egna fötter i vinter.


Och bäst av allt – du får sticka den själv!

Klicka på länken nedan för att ladda ner mönstret till båda strump-mönstren, samt instruktioner i PDF-form. Mönstret är såklart kostnadsfritt att ladda ner, men vi uppskattar om du delar bild på dina fina strumpor med oss på Instagram. Tagga bara bilden med #forsbergsstrumpan.


Stickade strumpor husvagn och husbil Forsbergs Fritidscenter


Garn Järbo Mellanraggi (75% ull ”superwash” 25% polyamind)

Garnalternativ Viking garn – sportsragg, Svarta fåret - Ulrika

Storlek 38-40

Garnåtgång ca 1 nystan (50g) färg 1, 1 nystan (50 g) färg 2

Strumpstickor Nr 4

Svårighetsgrad 3 (1-5)
Förklaringar

RM Rät maska

AM avig maska

Resårstickning *2 rm, *2am, upprepa *-* varvet runt. Sticka sedan rm över rm och am över av am följande varv.

Slätstickning – Rundstickning Räta maskor alla varv.
Uppläggning


Lägg upp 52 m och fördela dem på 4 strumpstickor med 13 m på vardera sticka.


Skaft


Sticka resår 2rm, 2 am i 10 varv med färg 1. Byt till färg 2 och sticka 3 varv slätstickning. Sticka därefter runt enligt diagrammet med färg 1 och 2. De röda markeringarna i diagrammet visar var en hjälptråd i avvikande färg ska stickas in för hälen (tråden tags bort sen när hälen stickas.


Fot


Efter att hjälptråden för hälen har stickats in. Sticka 20 varv slätstickning med färg 2. Därefter enligt diagrammet igen med färg 1 och 2.Byt till färg 1. Fördela alla maskorna på två stickor, 26m på vardera.

Minska därefter på följande sätt vartannat varv:

Sticka 1: Sticka 1 rm, 2 rm tillsammans i bakre maskbågarna. Sticka resten rm tills 3 maskor återstår – 2 rm tillsammans, 1 rm.

Sticka 2: Sticka 1 rm, 2 rm tillsammans i bakre maskbågarna. Sticka resten rm tills 3 maskor återstår – 2 rm tillsammans, 1 rm.

1 varv utan minskningar.

Upprepa tills det är 10 maskor kvar på vardera sticka.

Sticka dubbelt och sticka ihop maskorna på sticka 1 med sticka 2 och maska samtidigt av.


Häl


Innan hjälptråden tas bort: Sätt maskorna som är stickade med tråden på en sticka. Sätt maskorna på varvet ovanför tråden på en annan sticka. Repa upp de maskor som är stickade med hjälptråden. Sammanlagt är nu 52 maskor fördelade på 2 stickor.

Byt till färg 1. Sticka 1 varv slätstickning.

Minska därefter på samma sätt som för tån, vartannat varv.

Upprepa tills det är 10 maskor kvar på vardera sticka.

Sticka dubbelt och sticka ihop maskorna på sticka 1 med sticka 2 och maska samtidigt av.


Montering


Fästa alla trådarna. Sy ihop eventuella hål vid hälen. Fukta sockorna i ljummet vatten och låt dem plantorka.

Stickade strumpor husbilStickade strumpor husvagnCampa i fjällen – 10 naturnära destinationer

Att campa behöver inte bara betyda sol, bad och sena grillkvällar. Camping i en annorlunda miljö – svenska fjällen – är både bekvämt, äventyrligt och bra för plånboken.


Att vintercampa kan låta lite väl kyligt. Men faktum är att en campingsemester i fjällen erbjuder många fördelar utan att bekvämligheterna försämras. På de flesta ställplatserna erbjuds värmande lokaler där tvätt, disk, dusch, matlagning är möjligt. Ofta finns även avslappningsrum och bastu – perfekt efter en kall dag på fjället.


Att vidga sina vyer och vintercampa är ett bra tips för den som äger eller är sugen på husbil eller husvagn. Moderna campingfordon har ju idag bra värmesystem så en prisvärd campingsemester i svenska fjällen är inga problem alls, säger Jonas Karlsson, vd på Forsberg Fritidscenter.

Fjällcampa med husvagn eller husbil


Forsbergs Fritidscenter listar fjällvärldens 10 bästa campingplatser:
1. Vemdalen


Vid foten av Vemdalsfjällen ligger vackra och natursköna Vemdalens camping. Här kan du njuta av en lugn semestervecka och samtidigt ha närhet till liftsystemet som ligger 8 minuters bilväg bort. Vill man inte åka utför kan man med fördel utnyttja de fina längd- och skoterspåren. Här finns även möjlighet till vandring på fjället och fiske i en närliggande sjö.
2. Funäsfjällen


Vill man upptäcka Funäsfjällen är det Fjällnäs camping som gäller. Hit har man vallfärdats för vintersport sedan 1882 och vintersportanläggningen är än idag en av Nordens största. Förutom att åka skidor – både utför och på längden – kan man åka hundsläde för en extra peng. Campingen erbjuder även servicehus med dusch, toalett, bastu och fullt utrustat kök.
3. Åre


Med oslagbar utsikt över Åreskutan och närhet till den välkända skidorten är Åre camping ett utmärkt alternativ för fjällsemestern. Här finns i stort sett alla vinteraktiviteter du kan tänka dig på nära avstånd. Precis utanför området finns vandringsleder och skid- och skoterspår. Vill man prova på isklättring finns även den möjligheten. Här finns även ett servicehus med duschar och toaletter.

Åre Camping


4. Idre


Om störst fokus läggs vid utförsåkningen är Renen camping i Idre rätt för dig. Här bor du nämligen mitt i backen med liften rakt utanför dörren. Vill man även vandra eller åka längdskidor finns det goda möjligheter för det. På hela campingområdet erbjuds fritt Wifi och i servicehuset finns kök, dusch, toalett och torkrum.

Idre Fjäll - Forsbergs Fritidscenter


5. Sälen


I Sälenfjällen kan man hyra ställplats i Lindvallen med direkt närhet till det stora liftsystemet. Här kan man även åka längdskidor eller använda det omfattande skoterledsnätet. Blir man trött på att åka samma backar flera dagar i rad kan man med fördel ta bussen vidare till Tandådalen eller Hundfjället. Lindvallens campingplats erbjuder även servicehus med duschar och toaletter.
6. Riksgränsen


Har man inte bråttom och vill spendera hela vintern i backarna kan Riksgränsens campingområde vara ett roligt alternativ. Med Sveriges och kanske Nordens bästa offpist-skidåkning kan man ta campingsemestern till nya äventyrliga nivåer. Här har du närhet till liftsystemet men vill man kan man med fördel sätta på stighudar på skidorna och utforska fjället för egen maskin. Campingplatsen är belägen intill sjön Vassijaure och på området finns servicehus med dusch, bastu och diskmöjligheter.
7. Ramundberget


I vackra Ramundberget ligger campingplatsen precis vid foten av liftsystemet. Ta dig till liften på nolltid och när systemet stänger kan du smidigt skida hela vägen fram till dörren. Här finns även fina längd- och skoterspår för den som inte nöjer sig med utförsåkning. På området finns ett servicehus som erbjuder kök, dusch, toalett och bastu.
8. Grövelfjäll


I dalarnas nordligaste skidområde finns fina campingmöjligheter. Här bor du med fjället utanför dörren - både liftsystem och längdspår ligger alldeles i närheten. Vill man i stället gå på topptur eller åka skoter erbjuds ett oändligt fjällandskap. På campingområdet finns även ett servicehus med duschar, toaletter och restaurang.
9. Storhogna


Vill man uppleva lugnet i en riktig fjällby rekommenderar vi Storhogna camping i orten med samma namn. Här finns oändliga möjligheter till fina toppturer och 52km preparerade längdspår. Är man dessutom sugen på utförsåkning finns Storhognas skidområde och Vemdalsskalet med stort liftsystem ett par kilometer bort. På campinganläggningen finns ett servicehus med duschar, toaletter och bastu.
10. Romme


Vill man inte åka så långt för att fjällsemestra är Romme Alpin ett bra alternativ. Här får du fjällkänsla och snögaranti fast på ett lite närmare avstånd. Systemet är stort – 33 nedfarter och 13 olika liftar - och passar perfekt för både nybörjaren och den vana skidåkaren. I Borlänge, 20 km ifrån liftsystemet, finns First Camp Mellstas fina campinganläggning. Vintertid har campingplatsen en egen snökanon och längdspår med belysning.
5 tips för vintercamping


 


Boka rätt veckor:


Vill man maxa fjällsemestern är det bra att fundera över vilka veckor man vill boka. Ofta är det både fullt i backen och dyrare dygnsavgift under fjällvärldens mest populära veckor. Istället för campa under sport- och påsklovsveckorna kan man med fördel boka en annan helg eller vecka.


Se över vattensystemet:


För att slippa stå med fruset vattensystem är det bra att se över hur det fungerar i just din husvagn eller husbil. Ett alternativ är att alltid ha reservdunkar med vatten – dessa fryser långsammare än vattnet i ledningarna.


Tänk på avloppet:


Avloppet kan också förfrysa. För att minska den risken kan man med fördel hälla i frostskyddsvätska i systemet. Dessa finns på de flesta husvagns- och husbilsåterförsäljare och sänker fryspunkten i avloppsvattnet.


Glöm inte värmen:


Det är inte roligt att behöva gå på kalla golv efter en lång dag i backen. Installera därför ett provisoriskt värmegolv i husvagnen eller husbilen. Se även till att det finns extra värmekällor som värmeelement, värmefiltar och tjocka täcken.


Bra att ha:


Glöm inte bort att ta med de redskap som kan behövas under en fjällcampingsemester: • Snöskyffel för att skotta ställplatsen

 • Träplattor att ha under stödbenen så de inte fryser fast

 • Ordentliga ficklampor

 • Extra gasolflaskor

Tagit en #swemester i sommar? Älskade Sverige!
Har du inte redan gjort det så upptäck Sverige på semestern! Aldrig tidigare har intresset för campingfordon och semester på hemmaplan varit större.

Det är dessutom många gånger det klimatsmartaste alternativet.


Vi är störst i Sverige på husbil och husvagn – Välkommen till Forsbergs Fritidscenter i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad och Kalmar.

Vi hjälper dig att skapa din drömsemester!☀️☀️☀️


 


Klimatberäkna semestern

Aldrig förr har det varit mer rätt att åka husbil! Kombinationen klimatsmart semester med den i rådande tider möjligheten att vakna hemma men ändå på sitt drömsemesterställe, gör att intresset för den rullande semesterformen skjutit i höjden.

Miljö- och hållbarhetstänk, trygghet och säkerhet tillsammans med valfriheten att få välja när, var och hur man vill spendera sin fria tid är skälen till detta. Husbilsägande har också blivit ett attraktivt alternativ till att köpa boenden utomlands, bland annat för att minska på antalet utlandsresor med flyg.

Är du nyfiken på hur just din semester påverkar miljön? Beräkna klimatpåverkan här:

 

Klimatberäkna semestern

  

Vårrusta din husbil/husvagn

Här kommer några tips från oss på Forsbergs Fritidscenter inför påställning av fritidsfordon.


 

 • Rengör färsk- och gråvattentankar

 • Tvätta utvändigt och städa invändigt

 • Fyll toakassetten och skölj med ett antibakteriellt medel för att förhindra lukt

 • Kontrollera glykolnivå, samt fryspunkt i det vattenburna uppvärmningssystemet

 • Kolla så att alla kranar är stängda och fyll vatten

 • Kör igång vattenpumpen

 • Kontrollera batterier

 • Kontrollera däcktrycket

 • Gör gasoltest själv (om det finns testare) eller kontakta oss på Forsbergs Fritidscenter för test.

 • Ordna med påställning hos Transportstyrelsen och kontrollera att ni har giltig försäkring

 • Koppla på 230-ström och testa

 • Beställ täthetskontroll (om detta inte gjorts tidigare på hösten eller vintern)

 • Kontrollera så att service är gjort, alternativt beställ tid hos ditt närmaste Forsbergs Fritidscenter

 • Besök ditt närmsta Forsbergs Fritidscenter med kompletta butiker och reservdelsavdelningar för eventuell komplettering.


Våra Tillbehörsbutiker


I våra välsorterade tillbehörsbutiker hittar du allt du behöver till din husvagn eller husbil. Kanske behöver du solstolar, en grill, en ny kylbox, markiser eller kem till toaletterna.
Hos oss kan du i lugn och ro välja det du behöver för att göra semestern till precis det du önskar. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt tillbehör till just din husvagn eller husbil.

 

Allt om Reservdelar


Beställ dina reservdelar hos oss. Vi har originaldelar till Hobby, Frankia, Niesmann, Concorde, Pilote, Sunlight och Polar. Vi har även reservdelar från Kama fritid mfl. Glöm inte att ha framme registreringsnumret på din husbil/husvagn när du ska göra din beställning.

Välkommen in till oss på Forsbergs Fritidscenter 

Vintercamping, tips och råd.

Några tips för vintercamping

Det är något speciellt med att vintercampa, men du och ditt fordon måste vara väl förberedda. Snö och minusgrader ställer andra krav på utrustningen. Pröva grejerna i förväg. Även om du har skaffat en fin husbil och bra utrustning för alla förhållanden är det klokt att kolla att allting fungerar innan det blir skarpt läge.

Låt gärna vår verkstad kontrollera och serva husvagnen eller husbilen, men det finns en hel del som du själv måste ta ansvar för.

Lär känna ditt fordon och läs igenom alla bruksanvisningar. Då har du bättre förutsättningar att hitta lösningar om något skulle krångla.Innan du åker.

Värmesystemet måste fungera perfekt. I ett vattenburet värmesystem måste glykolhalten klara rejäl kyla. Ingen vill komma fram och upptäcka att husvagnen är iskall.

Batteriet ska vara i gott skick. Kontrollera syrahalten och vätskenivån i batteriet, och se till att det är väl laddat. Om det har några år på nacken kan du låta vår verkstad testa funktionen.

Alla husbilar, även de med totalvikt över 3,5 ton skall ha vinterdäck. I besvärligt väglag kan framhjulsdrivna husbilar ha svårt att ta sig fram. Ett par snökedjor kan rädda situationen och utomlands är det faktiskt lag på snökedjor i vissa länder.

Resor på vintern kräver friktionsdäck eller dubbdäck på både bil och husvagn. Om dragbilen har dubbdäck, måste det sitta dubbdäck på vagnen också. Kontrollera skicket på däcken.

Se till att gasolflaskorna är fyllda. Om det är rejält kallt kan det gå åt mycket gasol. För att slippa gå ut i kylan kan du låta montera en automatisk omkopplare, som skiftar från den tomma till den fulla flaskan. Med elektrisk fjärrindikering kan du inifrån husvagnen eller husbilen se när omkopplaren har slagit om.

Håll rent från snö på och runt ditt fordon. Snön kan hindra lufttillförseln till fordonets ventilationssystem.

När du kommit fram.

Dra inte åt handbromsen. Bromsar kan frysa fast så hårt att det inte går att köra iväg innan de tinat upp.

För att undvika att stödben och hjul fryser fast kan man lägga plankbitar under.

Kom ihåg godkända elkablar och adapters. Undvik att lägga kabeln på marken, då den riskerar att frysa fast.

Ventilationen måste vara öppen för att det ska vara säkert att övernatta i husbilen eller husvagnen.
Sätt aldrig igen takluckor eller andra ventilationsöppningar. Skotta alltid taket efter snöfall.

Tänk på den ökade brandrisken. Skaffa en brandsläckare, brandfilt och annan utrustning som behövs för att snabbt kunna rädda situationen om det börjar brinna. Det bör finnas minst en brandvarnare i vagnen/bilen. 

Ett vinterförtält är bra att ha. De har en kraftigare konstruktion för att bättre klara kyla och tung snö på taket. Taklutnigen gör också att snön lättare glider av. Ett termotak gör så du slipper kondens och isbildning. Använd extra kraftiga tältpinnar som klarar av att slås ned när marken är frusen.Efter vintercampingturen

En nogrann rengöring efter campingturen är viktigt. I vinterväglag blir fordonet blir extra smutsigt. En blandning av salt, modd och grus fastnar lätt, men så länge du inte börjar tvätta så skadar det inte lacken.

Vänta istället tills du kommer hem och ge en kärleksfull rengöring. Om du vill kunna titta ut under vistelsen, kan du tvätta fönstren med ljummet vatten och mjuk trasa så att du inte repar.

 

Inför avställning

Här kommer några tips från Forsbergs inför avställning:

 • Töm samt rengör färsk- och gråvattentankar

 • Töm varmvattenberedaren

 • Se till så att vattenlåsen är helt tomma

 • Töm toakassetten och skölj med ett antibakteriellt medel för att förhindra lukt

 • Kontrollera glykolnivå samt fryspunkt i det vattenburna uppvärmningssystemet, samt i motorn

 • Öppna alla kranar och låt dessa stå öppna

 • Kör vattenpumpen tills den är tom

 • Töm kylskåp och frys, samt låt kylskåpsdörren stå på glänt

 • Töm alla lådor och förvaringsskåp på allt ätbart

 • Ta in dynor och madrasser eller res dessa på högkant

 • Använd eventuellt en underhållsladdare för bodelsbatterier och bilbatteriet

 • Ställ in fuktslukaren Torrbollen i husbilens bodel

 • Kontrollera däcktrycket, fyll gärna på med ca 1 kg extra luft för att undvika platta däck

 • Plocka ur gasolflaskor p.g.a. brandrisk

 • Ordna med avställning hos Transportstyrelsen, men ha alltid en avställnings/garageförsäkring

 • Lägg i en växel, och låt inte handbromsen vara dragen vid längre perioder då denna kan låsa sig

 • Dra ur strömkabel till TV och eventuella andra förbrukare


 


info@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.se;service1.hyssna@forsbergsfritidscenter.seforsaljning.hyssna@ffc.se
info.kalmar@ffc.se reservdelar.kalmar@ffc.seservice.kalmar@ffc.seforsaljning.kalmar@ffc.se
info.karlstad@ffc.sereservdelar.karlstad@ffc.seservice.karlstad@ffc.seforsaljning.karlstad@ffc.se
info.linkoping@ffc.sereservdelar.linkoping@ffc.seservice.linkoping@ffc.seforsaljning.linkoping@ffc.se
info.borlange@ffc.sereservdelar.borlange@ffc.seservice.borlange@ffc.seforsaljning.borlange@ffc.se
info.stockholm@ffc.sereservdelar.stockholm@ffc.seservice.stockholm@ffc.seforsaljning.stockholm@ffc.se
info.bjuv@ffc.se reservdelar.bjuv@ffc.seservice.bjuv@ffc.seforsaljning.bjuv@ffc.se
info.hyssna@ffc.sereservdelar.hyssna@ffc.seservice.hyssna@ffc.seforsaljning.hyssna@ffc.se